Filtre folosite

  • X Pret: 100,00 Lei si peste

Autor

  1. Scriptum (1)

Limba

  1. Limba Romana (1)

Editura

  1. Scriptum (1)

100,00 Lei si peste Abonament cadou

Vrei sa-i multumesti cuiva, vrei sa abordezi pe cineva, vrei sa intretii o prietenie draga sau doar sa ii aduci aminte cuiva de tine?

Daruieste-i un cadou la revista Lydia in loc de flori. Florile se ofilesc repede insa abonamentul va dura doi ani...

La expedierea revistei, noi vom adauga un cartonas pe care va fi specificat numele tau si faptul ca revista este un cadou de la tine.

Revista Lydia in limba romana sau limba maghiara apare de doua ori pe an, de Paste si de Craciun.
Pretul unei reviste este de 7,5 lei. Se poate face abonament pe doi ani la pretul de 30 lei in Romania sau 24 EURO (sau echivalent in orice valuta) pentru abonamet oriunde altundeva in lume.

Revista Lydia in limba germana apare de patru ori pe an.
Pretul unei reviste este de 10 lei. Se poate face abonament pe doi ani la pretul de 80 lei in Romania.

Plata abonamentului cadou se face in avans, fie online direct pe site, fie in contul nostru:

SC POLICONTACT SRL 

Banca Garanti Oradea, Bihor - conturi bancare
Cont RON: RO81UGBI0000392001200RON
ori la Posta Romana, in acelasi cont bancar.

Te rugam sa specifici din partea cui este abonamentul si pentru cine este facut abonamentul cadou. Noi vom scrie o notita persoanei careia ii oferi cadoul prin care o vom instiinta in legatura cu cadoul pe care i-l oferi. 

Pentru orice detalii suplimentare, contacteaza-ne prin posta, email, telefon sau fax si da-ne numele si adresa persoanei careia vrei sa ii faci abonament cadou. Noi iti vom da detaliile de plata ale abonamentului.
Date de contact:
str. Simion Barnutiu nr. 2, 410204 Oradea, Bihor, România
Tel./Fax/Robot: +40-259-457428
Email: contact@lydia.ro

Grid 
Lista 
  • Abonament la revista Lydia in limba romana/maghiara pe o perioada de 2 ani, in afara Romaniei. Revista Lydia este o revista pentru femei dornice sa invete mereu, sa-si continue formarea, sa se dezvolte personal si, in special, sa creasca spiritual. Prima revista crestina pentru femei din Romania are o istorie spectaculoasa si un continut mereu proaspat, dar intotdeauna de actualitate, plin de seva, relevant, atragator si ancorat in realitate. Femeia - de orice varsta, conditie sociala sau pregatire - gaseste intotdeauna un mesaj care sa raspunda provocarilor si nevoilor ei sufletesti.Scrisa de femei care, dincolo de cuvinte, au o experienta de viata puternica si plina de credinta, revista Lydia nu face rabat la valorile crestine, la calitatea continutului, la adevar si tine pasul cu vremurile, cu noutatile, cu dorintele cititoarelor.Printr-un design mereu nou si modern, revista Lydia poate fi un cadou pentru tine insati sau pentru o persoana draga careia poti sa-i oferi un dar care sa-i marcheze eternitatea. Lydia apare de doua ori pe an, de Paste si de Craciun. Abonamentul se face pe o perioada de doi ani si cuprinte patru numere. Costul unui abonament in afara Romaniei este de 24 de euro. Pretul abonamentului include si taxele postale de expediere.

    118,00 Lei
Grid 
Lista