Filtre folosite

  • X Pret: 100,00 Lei si peste
  • X Autor: Scriptum
  • X Limba: Limba Romana
  • X Editura: Scriptum

Scriptum Limba Romana Scriptum 100,00 Lei si peste Abonament

Revista Lydia este o revista pentru femei dornice sa invete mereu, sa-si continue formarea, sa se dezvolte personal si, in special, sa creasca spiritual.
Prima revista crestina pentru femei din Romania are o istorie spectaculoasa si un continut mereu proaspat, dar intotdeauna de actualitate, plin de seva, relevant, atragator si ancorat in realitate. Femeia - de orice varsta, conditie sociala sau pregatire - gaseste intotdeauna un mesaj care sa raspunda provocarilor si nevoilor ei sufletesti.
Scrisa de femei care, dincolo de cuvinte, au o experienta de viata puternica si plina de credinta, revista Lydia nu face rabat la valorile crestine, la calitatea continutului, la adevar si tine pasul cu vremurile, cu noutatile, cu dorintele cititoarelor.
Printr-un design mereu nou si modern, revista Lydia poate fi un cadou pentru tine insati sau pentru o persoana draga careia poti sa-i oferi un dar care sa-i marcheze eternitatea.

Revista Lydia in limbile romana si maghiara apare de doua ori pe an. Costul unei reviste este de 7.5 lei. Nu trebuie sa te mei ingrijorezi ca vei pierde urmatorul numar al revistei. Rasfata-te cu un abonament la revista Lydia. La expirarea abonamentului iti vom aduce aminte sa iti reinnoiesti abonamentul daca doresti.
Costul unui abonament in Romania este de 30 de lei si include si taxele postale de expediere.

Revista Lydia in limba germana apare de patru ori pe an. Costul unei reviste este de 10 lei, iar abonament pe doi ani este de 80 lei in Romania.

Contacteaza-ne prin posta, email, telefon sau fax si da-ne numele si adresa unde vrei sa primesti revista. Noi iti vom da detaliile de plata ale abonamentului. 

Date de contact:
str. Simion Barnutiu nr. 2, 410204 Oradea, Bihor, România
Tel./Fax/Robot: +40-259-457428
Email: contact@lydia.ro

Grid 
Lista 
Grid 
Lista