Filtre folosite

 • X Autor: Scriptum
 • X Limba: Limba Romana
 • X Editura: Scriptum

Pret

 1. 0,00 Lei - 99,99 Lei (3)
 2. 100,00 Lei si peste (1)

Scriptum Limba Romana Scriptum Abonament

Revista Lydia este o revista pentru femei dornice sa invete mereu, sa-si continue formarea, sa se dezvolte personal si, in special, sa creasca spiritual.
Prima revista crestina pentru femei din Romania are o istorie spectaculoasa si un continut mereu proaspat, dar intotdeauna de actualitate, plin de seva, relevant, atragator si ancorat in realitate. Femeia - de orice varsta, conditie sociala sau pregatire - gaseste intotdeauna un mesaj care sa raspunda provocarilor si nevoilor ei sufletesti.
Scrisa de femei care, dincolo de cuvinte, au o experienta de viata puternica si plina de credinta, revista Lydia nu face rabat la valorile crestine, la calitatea continutului, la adevar si tine pasul cu vremurile, cu noutatile, cu dorintele cititoarelor.
Printr-un design mereu nou si modern, revista Lydia poate fi un cadou pentru tine insati sau pentru o persoana draga careia poti sa-i oferi un dar care sa-i marcheze eternitatea.

Revista Lydia in limbile romana si maghiara apare de doua ori pe an. Costul unei reviste este de 7.5 lei. Nu trebuie sa te mei ingrijorezi ca vei pierde urmatorul numar al revistei. Rasfata-te cu un abonament la revista Lydia. La expirarea abonamentului iti vom aduce aminte sa iti reinnoiesti abonamentul daca doresti.
Costul unui abonament in Romania este de 30 de lei si include si taxele postale de expediere.

Revista Lydia in limba germana apare de patru ori pe an. Costul unei reviste este de 10 lei, iar abonament pe doi ani este de 80 lei in Romania.

Contacteaza-ne prin posta, email, telefon sau fax si da-ne numele si adresa unde vrei sa primesti revista. Noi iti vom da detaliile de plata ale abonamentului. 

Date de contact:
str. Simion Barnutiu nr. 2, 410204 Oradea, Bihor, România
Tel./Fax/Robot: +40-259-457428
Email: contact@lydia.ro

Grid 
Lista 
 • Abonament la revista Lydia in limba germana in Romania Revista Lydia este o revista pentru femei dornice sa invete mereu, sa-si continue formarea, sa se dezvolte personal si, in special, sa creasca spiritual. Prima revista crestina pentru femei din Romania are o istorie spectaculoasa si un continut mereu proaspat, dar intotdeauna de actualitate, plin de seva, relevant, atragator si ancorat in realitate. Femeia - de orice varsta, conditie sociala sau pregatire - gaseste intotdeauna un mesaj care sa raspunda provocarilor si nevoilor ei sufletesti.Scrisa de femei care, dincolo de cuvinte, au o experienta de viata puternica si plina de credinta, revista Lydia nu face rabat la valorile crestine, la calitatea continutului, la adevar si tine pasul cu vremurile, cu noutatile, cu dorintele cititoarelor.Printr-un design mereu nou si modern, revista Lydia poate fi un cadou pentru tine insati sau pentru o persoana draga careia poti sa-i oferi un dar care sa-i marcheze eternitatea. Lydia apare de patru ori pe an. Abonamentul se face pe o perioada de doi ani si cuprinte opt numere. Pretul unei reviste este de 10  leiCostul unui abonament in Romania este de 80 de lei si include si taxele postale de expediere. Plata abonamentului se face ramburs la expedierea primului numar din abonament, urmand ca celelalte numere sa le primesti direct in cutia postala. Daca doresti sa faci un abonament cadou, plata abonamentului se face in avans. Plata se poate face online direct pe site sau in contul nostru:SC POLICONTACT SRLBanca Garanti Oradea, BihorCont RON: RO81UGBI0000392001200RONori la Posta Romana, in acelasi cont bancar.Te rugam sa specifici din partea cui este abonamentul si pentru cine este facut abonamentul cadou. Noi vom scrie o notita persoanei careia ii oferi cadoul prin care o vom instiinta in legatura cu cadoul pe care i-l oferi. 

  80,00 Lei
 • Abonament la revista Lydia in limba romana/maghiara pe o perioada de 2 ani, in afara Romaniei. Revista Lydia este o revista pentru femei dornice sa invete mereu, sa-si continue formarea, sa se dezvolte personal si, in special, sa creasca spiritual. Prima revista crestina pentru femei din Romania are o istorie spectaculoasa si un continut mereu proaspat, dar intotdeauna de actualitate, plin de seva, relevant, atragator si ancorat in realitate. Femeia - de orice varsta, conditie sociala sau pregatire - gaseste intotdeauna un mesaj care sa raspunda provocarilor si nevoilor ei sufletesti.Scrisa de femei care, dincolo de cuvinte, au o experienta de viata puternica si plina de credinta, revista Lydia nu face rabat la valorile crestine, la calitatea continutului, la adevar si tine pasul cu vremurile, cu noutatile, cu dorintele cititoarelor.Printr-un design mereu nou si modern, revista Lydia poate fi un cadou pentru tine insati sau pentru o persoana draga careia poti sa-i oferi un dar care sa-i marcheze eternitatea. Lydia apare de doua ori pe an, de Paste si de Craciun. Abonamentul se face pe o perioada de doi ani si cuprinte patru numere. Costul unui abonament in afara Romaniei este de 24 de euro. Pretul abonamentului include si taxele postale de expediere.

  118,00 Lei
 • Abonament la revista Lydia in limba maghiara in Romania Revista Lydia este o revista pentru femei dornice sa invete mereu, sa-si continue formarea, sa se dezvolte personal si, in special, sa creasca spiritual. Prima revista crestina pentru femei din Romania are o istorie spectaculoasa si un continut mereu proaspat, dar intotdeauna de actualitate, plin de seva, relevant, atragator si ancorat in realitate. Femeia - de orice varsta, conditie sociala sau pregatire - gaseste intotdeauna un mesaj care sa raspunda provocarilor si nevoilor ei sufletesti.Scrisa de femei care, dincolo de cuvinte, au o experienta de viata puternica si plina de credinta, revista Lydia nu face rabat la valorile crestine, la calitatea continutului, la adevar si tine pasul cu vremurile, cu noutatile, cu dorintele cititoarelor.Printr-un design mereu nou si modern, revista Lydia poate fi un cadou pentru tine insati sau pentru o persoana draga careia poti sa-i oferi un dar care sa-i marcheze eternitatea. Lydia apare de doua ori pe an, de Paste si de Craciun. Abonamentul se face pe o perioada de doi ani si cuprinte patru numere. Pretul unei reviste este de 7.5 leiCostul unui abonament in Romania este de 30 de lei si include si taxele postale de expediere.

  30,00 Lei
 • Abonament la revista Lydia in limba romana in Romania Revista Lydia este o revista pentru femei dornice sa invete mereu, sa-si continue formarea, sa se dezvolte personal si, in special, sa creasca spiritual. Prima revista crestina pentru femei din Romania are o istorie spectaculoasa si un continut mereu proaspat, dar intotdeauna de actualitate, plin de seva, relevant, atragator si ancorat in realitate. Femeia - de orice varsta, conditie sociala sau pregatire - gaseste intotdeauna un mesaj care sa raspunda provocarilor si nevoilor ei sufletesti.Scrisa de femei care, dincolo de cuvinte, au o experienta de viata puternica si plina de credinta, revista Lydia nu face rabat la valorile crestine, la calitatea continutului, la adevar si tine pasul cu vremurile, cu noutatile, cu dorintele cititoarelor.Printr-un design mereu nou si modern, revista Lydia poate fi un cadou pentru tine insati sau pentru o persoana draga careia poti sa-i oferi un dar care sa-i marcheze eternitatea. Lydia apare de doua ori pe an, de Paste si de Craciun. Abonamentul se face pe o perioada de doi ani si cuprinte patru numere. Pretul unei reviste este de 7.5 leiCostul unui abonament in Romania este de 30 de lei si include si taxele postale de expediere.

  30,00 Lei
Grid 
Lista