Max Lucado aniversar

Max Lucado la ScriptumMax Lucado si-a petrecut cei mai multi ani din viata vorbind despre harul lui Dumnezeu in carti, de la amvonul bisericii, in transmisiuni radio si televizate, in turnee muzicale ... cu orice ocazie i s-a ivit. Iertarea pe care a primit-o, marturiseste el, este prea adanca pentru a putea fi sondata, prea inalta pentru a se putea ajunge la varful ei. Mesajul lui Max Lucado despre harul nepatruns al lui Dumnezeu a rezonat in inimile oamenilor din intreaga lumi.


Cartile lui au fost traduse in cincizeci si patru de limbi. Christianity Today l-a numit pe Lucado "Pastorul Americii", Reader's Digest il socoteste "cel mai bun predicator al Americii", iar The New York Times sustine ca este unul dintre cei mai influenti lideri in media. Pe langa cartile pe care le-a scris, mesajul lui Lucado a fost transmis prin nenumarate videoclipuri, meditatii, cantece, felicitari, brosuri, studii biblice, comentarii si filme.
Desi a crescut intr-o familie conservatoare dintr-un mic oras din vestul Texasului, Max a fost un tanar rebel, si consecintele n-au intarziat sa apara in viata lui. Dar, dupa o noapte de betie, cand s-a trezit, Max a ajuns  sa se intrebe daca viata inseamna mai mult decat petreceri si fete usoare. Nu a trecut mult timp dupa aceea si Max si-a indreptat inima spre iubirea neconditionata a lui Dumnezeu.
Este casatorit cu Denalyn de peste treizeci de ani. Au trei fete, doi gineri si o nepoata.
Max Lucado este unul dintre cei mai populari autori ai lumii, cartile lui au fost vandute in aproape 100 de milioane de exemplare.
In 2016, mai mult de 80 de cutii cu manuscrise, jurnale si corespondenta personala a lui Max Lucado au fost arhivate la Universitatea Abilene Christian si urmeaza sa fie expuse la Biblioteca Brown a universitatii.
Cartile lui Max Lucado  traduse in limba romana sunt:

3:16 Numerele sperantei
Asemenea lui Isus
Calatorie fara bagaje
Calmul din mijlocul furtunii
Cand Dumnezeu iti sopteste numele
Cand Dumnezeu S-a apropiat
El a ales piroanele
El inca da pietre la o parte
Fiecare zi merita o sansa
Harul
In mana harului
In rolurile principale
Inainte de amin
Indrazneste sa traiesti
Infrunta-ti uriasii
Nu totul se invarte in jurul meu
Nu-i de mirare ca e numit Mantuitorul
O dragoste care merita daruita
Povestea lui Dumnezeu, povestea ta
Salvatorul de langa tine
Veniti cei insetati
Vindecare de o viata banala

Carti pentru copii
Hermie: Dumnezeu ma asculta cand ma rog
Hermie: Dumnezeu ma iarta, si eu te iert
Hermie: O simpla omida
Webster, paianjenul fricos
Cel mai bun dintre toti
Cel mai minunat dar
Darul tau pretios
De-as avea un nas verde
Esti al meu
Esti pretios

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau