Aniversare 25 Lydia - 25 ani

25 de ani Lydia

 

Am avut un timp extraordinar la sarbatoarea Lydia – 25 ani, din 30 septembrie! Daca din diverse motive nu ai putut sa ne fii alaturi, te invitam sa te bucuri de un crampei din aceasta sarbatoare surprins in pozele de aici.

Tuturor celor prezenti va multumim ca ne-ati onorat cu prezenta voastra in numar atat de mare, mai mult de 800 de participanti! Am fost binecuvantati de prezenta si mesajele incurajatoare ale fondatoarei revistei Lydia, Elizabeth Mittelstadt, de marturia extraodinara a Floricai Chereches si de povestile de viata atat de pretioase si ziditoare ale femeilor care de-a lungul timpului au aparut pe coperta revistei. A fost intr-adevar o zi de neuitat, o zi de rasfat sufletesc, intr-un cadru atat de placut, de primitor si de inspirator!

Urmareste-ne zilele urmatoare pentru a vedea mai multe poze de la sarbatoarea Lydia, video-uri, marturii, interviuri si multe alte surprize! Asteptam gandurile tale in urma evenimentului! Dorim sa Il glorificam pe Dumnezeu impreuna cu tine pentru lucrurile mari pe care El le-a facut!

Scrie-ne mai jos sau pe Facebook un comentariu!

 

Poze gasesti pe pagina noastra de Facebook. Click aici! (https://www.facebook.com/librariascriptum)

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau