Fa cunostinta cu noii nostri colegi la Scriptum...

Suntem bucurosi sa iti prezentam doi colegi noi care s-au adaugat echipei Scriptum, Patricia din ianuarie iar Paul din februarie. Fa cunostinta cu ei...

 

 

Patricia Coroi este noul nostru designer-grafician. Absolventa a Facultatii de arte si design Timisoara, imbinand creativitatea cu pasiunea, esteticul, tineretea, bunul gust si feminitatea, aduce mai multa valoare acestui departament. Noutatea si originalul abordarii ei grafice, imbinata cu cei 25 de ai de experienta ai acestui departament, credem ca iti vor oferi tie, celui care tii aproape de Scriptum, produse deosebite, exact pe placul tau si din punct de vedere grafic, nu doar al continutului. Deja te poti bucura de munca ei la cartile publicate in acest an la Scriptum si activitatea noastra pe Facebook unde poti sa o incurajezi mereu cu cate un like.


Paul Loghin este proaspat absolvent al Universitatii Emanuel din Oradea si se va implica in departamentul de vanzari, alaturi de ceilalti colegi. Elanul dat de energia specifica lui, bucuria de a fi parte a echipei Scriptum si experienta activitatilor extra-profesionale va aduce un plus de valoare la Scriptum. Ne dorim sa te bucuri de prezenta lui in echipa, datorita faptului ca iti vom raspunde si mai prompt la comenzi, livrari, solicitari diverse.


Multumim tuturor celorlalti care au aplicat pentru aceste slujbe dar au fost refuzati. Sunteti toti persoane deosebite si ne-ar fi placut sa fiti parte din echipa Scriptum dar din pacate numarul de posturi e limitat. Insa ne uitam spre viitor la vremea cand vom creste din nou ca echipa si ne dorim sa va avem aproape atunci.

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau