Ravi Zacharias 1946-2020

Ravi Zacharias a fost unul dintre marii convertiti la crestinism ai secolului XX si o voce apologetica respectata pretutindeni. Pentru multi dintre noi, Ravi Zacharias a fost un pilon de sustinere a credintei in vremuri de furtuna. I-am admirat pasiunea pentru impartasirea credintei crestine, profunzimea, seriozitatea. I-am ascultat prelegerile, i-am citit cartile. 

 

 

Isus a intrat in scena omenirii nu pentru a fi un erou, ci pentru a ne arata cat de valorosi suntem in ochii Lui, spunea Ravi Zacharias.

 

Liniuta care desparte anul nasterii de cel al mortii marelui apologet Ravi Zacharias este un semn vizibil ca nu trecut oricum prin aceasta lume. Mostenirea pe care ne-a lasat-o sta drept dovada. Cartile lui sunt adevatate comori, iar Scriptum este onorata sa se numere printre editurile care a publicat in limba romana una dintre valoroasele lui carti: Mai mult decat simple pareri.


 

Toate celelalte carti disponibile, semnate Ravi Zacharias le gasesti aici.

 

„Aduceti-va aminte de mai-marii vostri care v-au vestit Cuvantul lui Dumnezeu; uitati-va cu bagare de seama la sfarsitul felului lor de vietuire si urmati-le credinta!” spune Scriptura. Ravi Zacharias este unul dintre acesti mai-mari vrednici de urmat.

 

 

 

 Ravi Zacharias a fost fondator si presedinte al Ravi Zacharias International Ministries (RZIM), cu filiale in zeci de tari din lume, inclusiv Romania. 

 

In calitate de apologet, a fost invitat sa sustina prelegeri la Casa Alba, Pentagon, CIA, Congresul din Florida, Academia Politico-Militara Lenin, Centrului pentru Strategie Geopolitica din Moscova, Comitetul Acordului de Pace in Africa de Sud, Cabinetului Presedintelui si Parlamentului din Peru etc. Deseori a fost vorbitor al reuniunilor din networking-ul Mic Dejun cu Rugaciune, organizate de Organizatia Natiunilor Unite din New York, Guvernatorii din Texas sau Ottawa (Canada), Parlamentul Londonez, Adunarea Anuala a Liderilor Africani (Mozambic).

 

Ravi Zacharias a conferentiat si in Romania, in cadrul evenimentului Believe, la care Scriptum a luat parte cu un stand de carte, unde autorul s-a adresat in fata a peste 10.000 de tineri in Cluj in ziua de duminica, 24 mai 2015.

De asemenea, a fost invitat sa se adreseze demnitarilor din Romania pe tema "Valori in societatea contemporana".

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau