Toni Anthony in Romania

Se spune uneori ca realitatea este mai cruda decat fictiunea. Si, din cand in cand, iese la lumina o poveste adevarata care aproape sfideaza ratiunea. O asemenea poveste este cea a lui Tony Anthony, care la varsta de patru ani a fost dus de parintii lui pentru a locui in China cu bunicul sau, un maestru de Kung Fu. Bunicul il initiaza pe Tony in arta Kung Fu a calugarilor Shaolin. Dupa multe incercari si suferinte, Tony devine campion mondial de Kung Fu. De-acum inainte il astepta o cariera extraordinara. Fiind cooptat in elita garzilor de corp, el calatoreste in intreaga lume, protejandu-i pe cei mai bogati, mai puternici si mai influenti oameni din lume. 
Cu o perspectiva fascinanta asupra artelor martiale chineze, cu fiorul pe care-l da adrenalina in viata pe muchie de cutit, Tony Anthony va impartasi marturia personala care l-a transformat pe „un ucenic al iluminarii” intr-un om violent, inseatat de sange. In adancurile Inchisorii Centrale din Nicosia unui iad zilnic, totul putea fi pierdut, daca nu l-ar fi vizitat un strain...
Turneul lui Tony Antony in Romania se desfasoara dupa urmatorul program:
4 Iulie – orele 19.00 – Cluj Napoca, Strada Inului, nr. 5 
5 Iulie – orele 19.00 – Marginea, Suceava
6 Iulie Baia Mare – Strada Crisului, nr. 6 la Biserica Credintei LOGOS
La fiecare eveniment, EDITURA SCRIPTUM va avea un stand de carte de unde puteti achizitiona cartile lui Tony Anthony: IMBLANZIREA TIGRULUI și STRIGATUL TIGRULUI la pret redus si veti avea ocazia sa beneficiati de autografe din partea autorului.
Va asteptam la evenimente, insa daca nu puteti veni, va trimitem noi prin posta cartea dorita cu autograf, in limita stocului disponibil, doar sa faceti comanda on-line. 

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau