Eric Metaxas - impresii dupa conferinta

Eric Metaxas - impresii dupa conferinta

Printre autorii de prestigiu ai Editurii Scriptum se numara si Eric Metaxas.

Eric Metaxas este unul dintre cei mai carismatici speakeri si autori de biografii. A publicat in Wall Street Journal, New York Times si New Yorker.

In limba romana, la Scriptum au aparut pana acum doua dintre cartile lui, si anume: Bonhoeffer si Sapte femei.
In curand va aparea si cartea Seven Men
Poti sa citesti recenziile acestor doua carti realizate de Ghita Mocan

De curand, Eric Metaxas fost in Romania, inivitat de Edictum Dei ca vorbitor al conferintei organizate la Cluj Napoca, cu titlul THE HEROES. History is Shaped by the Men of Valor.

In cadrul conferintei, Eric Metaxas a vorbit despre valorile care au format unii dintre cei mai mari barbati din istorie.

Dietrich Bonhoeffer – un teolog german implicat atât în rezistența împotriva regimului nazist, cât și a complotului de asasinat împotriva lui Adolf Hitler

William Wilberforce – politicianul britanic care a abolit sclavia

George Washington – primul președinte și fondator al Statelor Unite ale Americii.

 

Daca ai avut oportunitatea sa participi la eveniment, cu siguranta ai fost imbogatit de rememorea adevaratelor valori in formarea caracterului uman si a ceea ce presupune curajul de a fi impotriva Raului si de a face binele.

Daca nu ai avut posibilitatea sa participi la acest eveniment, iti oferim cateva imagini sugestive din cadrul evenimentului de la Cluj Napoca si posibilitatea de a intra in posesia cartilor in limba romana semnate Eric Metaxas