La multi ani Francine Rivers!

La multi ani Francine Rivers!

12 mai este ziua de nastere a lui Francine Rivers. La multi ani!

Francine Rivers este o autoare renumita, cu multe titluri de succes premiate si apreciate pe piata seculara. Dupa ce a devenit crestina nascuta din nou, a scris Rascumparata prin iubire, considerata declaratia ei de credinta. Romanul reia povestea biblica a lui Osea si a Gomerei si o plaseaza in California in perioada asa-zisei crize a aurului. Rascumparata prin iubire este considerata acum o lucrare clasica de fictiune in literatura crestina si an dupa an continua sa fie in topul celor mai vandute carti crestine.

Francine a publicat numeroase carti pe teme crestine – toate bestseller – si a castigat atat admiratia criticilor, cat si loialitatea cititorilor de pe intregul mapamond. Scrierile ei au fost recompensate cu premii, iar in 1997, dupa ce castiga cel de‑al treilea premiu RITA pentru fictiune motivationala, Francine a fost inclusa in Romance Writers of America's Hall of Fame (Galeria celebritatilor americane pentru scriitorii de romane de dragoste). In 2015, i se decerneaza Premiul pentru intreaga cariera de catre American Christian Fiction Writers (Asociatia scriitorilor americani de romane crestine).
Romanele lui Francine au fost traduse in peste treizeci de limbi si se afla in topul celor mai vandute carti de fictiune crestina, atat in tara cat si in strainatate.
Francine si sotul ei Rick locuiesc in nordul Californiei si adora sa isi petreaca timpul cu copiii si nepotii lor. Scopul romanelor sale este sa-i apropie pe cititori mai mult de Domnul. Totodata, prin scrierile sale vrea sa-I aduca inchinare si slava lui Isus pentru tot ceea ce El a facut si continua sa faca in viata ei.