Ziua multumirii

Ziua multumirii

Ne bucuram sa sarbatorim impreuna Ziua Multumirii a carei data oficiala este 25 noiembrie. Cu aceasta ocazie vrem sa ii multumim lui Dumnezeu pentru purtarea de grija si vrem sa iti multumim tie pentru ca ai fost alaturi de Scriptum si l-ai ajutat sa creasca pana la aceasta frumoasa aniversare de 20 de ani.

In semn de apreciere pastram numarul 20 pentru reducerea care ti-o acordam pentru orice carte publicata de Scriptum (-20%). Cartile publicate de Scriptum le poti vedea AICI (https://www.scriptum.ro/librarie/carti.html?cat=96). Reducerea este valabila in perioada 8 - 25 noiembrie si se obtine pe baza unui cod de reducere aplicat in cosul de cumparaturi. Codul de reducere poti sa il afli daca esti abonat la newsletter, in mesajul trimis saptamanal in aceasta perioada. Sau, poti afla codul urmarind paginile Librariei Scriptum pe Facebook sau Instagram.

Nu uita ca indiferent ce cumperi de la Scriptum online sau in libraria fizica, poti sa te inscrii in campania #SCRIPTUM20 si poti castiga cadoul acestei luni. Detalii AICI.