Continua-ti vacanta si in septembrie!

Continua-ti vacanta si in septembrie!

 

 

Esti prea suparat ca s-a terminat vara? Ca s-a dus si vacanta? Indulceste zilele de septembrie cu un roman de exceptie si o reducere de 15% + 10%, adica 25%!!!

Numai in luna septembrie beneficiezi de o reducere de 15% la romanele publicate de Editura Scriptum ale scriitoarei Francine Rivers daca le comanzi pe site-ul nostru www.scriptum.ro
Francine Rivers a publicat peste douazeci de romane inspirationale, de dragoste si istorice – toate bestselleruri – care au castigat sau au fost nominalizate la importante premii in domeniu. Dintre romanele sale, la Editua Scriptum au aparut: Firul Stacojiu, Copilul ispasirii si Rascumparata prin iubire. In scurt timp vor mai aparea si altele.

Mai mult, te poti abona la newsletter-ul Scriptum  pentru a avea la zi, direct in casuta ta de email, informatii despre produsele disponibile, despre noutati, oferte, reduceri, evenimente. In plus, daca teabonezi la newsletter acum, vei primi in e-mailul de confirmare un cod promotional cu care poti avea o reducere de inca 10% la prima comanda. Daca nu primesti emailul de confirmare, verifica si in spam. Nu beneficiaza de aceasta reducere persoane fizice sau juridice care beneficiaza de reducere ca revanzator.

0 Comments

Trebuie sa fii inregistrate pentru a trimite comentarii.

click aici pentru a intra in contul tau