Cartea barbatului matur. Devenind un barbat de impact

Autor
David DeWitt
32,00 RON
Monedă
Peste 90 bucati cumparate.
niciunul

Azi, mai mult ca oricand, avem nevoie de barbati - barbati puternici, cu un caracter biblic, statornici!
Un barbat matur este din ce in ce mai greu de gasit. Traim intr-o societate de baieti: baieti intre 20 si 60 de ani. Majoritatea indivizilor de sex masculin par a avea drept scop mentinerea mentalitatii de junior pe parcursul intregii vieti si ca tel suprem in viata - pensionarea, desigur, cu aceeasi mentalitate de baiat. Statisticile demonstreaza ca o mare parte dintre persoanele de sex masculin nu ajung niciodata la maturitate. Desigur, se cunosc si exceptii - barbati care au devenit adevarati oameni ai lui Dumnezeu, care au avut un impact puternic asupra lumii in care au trait. Ce-i face deosebiti? Au vreun secret? Exista vreun ingredient special care transforma pe unii baieti in barbati? Exista cel putin trei etape majore in dezvoltarea unui individ de sex masculin: (1) baiat, (2) barbat si (3) patriarh. Aceasta presupune doua tranzitii majore necesare pentru a ajunge la deplinatatea caracterului pe care i l-a dat Dumnezeu. (1) Baiat fiind, el trebuie sa se hotarasca sa devina barbat, si (2) ca barbat, sa ia decizia de a deveni patriarh.

Contine Ghid de studiu!

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

”Ce face un barbat adevarat?
Hristos si apostolii au pus accentul pe doua aspecte, fara ca vreunul dintre ele sa fie mai important decat celalalt:
1. Evanghelia,cautarea si cresterea oamenilor pentru Hristos - facerea de ucenici dintre cei pierduti (Matei 28:18-20; Luca 15:1-7)
2. Urmarirea binelui, inmultirea si declararea neprihanirii lui Dumnezeu prin fapte neprihanite si practicarea sfinteniei (Matei 5:7; 1 Corinteni 6:9-10). Isus a spus:"Daca Ma iubiti, veti pazi poruncile mele" (Ioan 14:15)
Din experienta am constatat ca majoritatea barbatilor adevarati implinesc primul aspect ca pe ceva voluntar, al doilea aspect la slujba si ambele aspecte in familie. Desigur, sunt si exceptii, dar majoritatea barbatilor lui Dumnezeu pe care-i cunosc isi folosesc munca pentru a arata neprihanirea lui Dumnezeu. Ei se straduiesc sa ofere clientilor o afacere cinstita, nu-si inseala sefii, nu raspund cu rau pentru rau colegilor cu care se afla in concurenta. Relatiile de evanghelizare si ucenicizare apar individual sau in grupuri, in afara slujbei - in familie, la scoala duminicala, in grupuri de studiu biblic sau in intalniri cu persoane sau cu grupuri. Munca le asigura o baza morala si un exemplu. O slujire cu caracter general (cea de la punctul 2) permite si sustine o slujire specifica (cea de la punctul 1).” 

„David DeWitt scrie fara niciun menajament, spunand multe lucruri necesare, in special unei generatii crescute in multumire de sine si abundenta. Citind cartea aceasta, in mintea mi-a revenit puternic exemplul tatalui meu care a trait potrivit principiilor de viata ale unui patriarh. Recomand cu toata caldura aceasta carte.” Walter Henrichsen, scriitor, invatator, Leadership Foundation

Mai multe informații
ISBN 978-606-8626-36-9
Editura Kerigma
Data aparitiei 12.06.2017
Numar de pagini 280
Tip coperta brosata
Autor David DeWitt
Dimensiune [mm] 150x210
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...