Cresterea copiilor in voia lui Dumnezeu - ed. 2

Autor
Martyn Lloyd-Jones
15,00 RON
Monedă
niciunul

Incercarea de a trata practica crestina izolat de doctrina crestina inseamna sa mergi pe o carare periculoasa. In perspectiva lui Martyn Lloyd Jones singurul crestinism suficient de puternic sa penetreze si sa schimbe societatea este acela care rezulta din lucrarea Duhului lui Dumnezeu. 

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Copii, ascultati in Domnul de parintii vostri, caci este drept. „Sa cinstesti pe tatal tau si pe mama ta” – este cea dintai porunca insotita de o fagaduinta – „ca sa fii fericit si sa traiesti multa vreme pe pamant”. Si voi, parintilor, nu intaratati la manie pe copiii vostri, ci cresteti-i in mustrarea si invatatura Domnului. (Efeseni 6:1-4)

Felul in care dr. Lloyd-Jones, urmandu-l pe apostolul Pavel, trateaza relatiile din viata de familie este extrem de important. El insista asupra faptului ca aceste chestiuni practice nu pot fi intelese asa cum trebuie separat de adevarurile profunde ale credintei crestine de care le leaga Pavel. 

Incercarea de a trata practica crestina izolat de doctrina crestina inseamna sa mergi pe o carare periculoasa. In perspectiva lui Martyn Lloyd Jones singurul crestinism suficient de puternic sa penetreze si sa schimbe societatea este acela care rezulta din lucrarea Duhului lui Dumnezeu. 

Intr-o vreme in care vedem un colaps aproape total al vietii de familie, cand, in multe locuri, cei mai multi copii sunt crescuti in „familii destramate”, familiile crestine pot sa depuna inaintea lumii o marturie puternica a realitatilor supranaturale care au intrat in viata lor prin Evanghelia lui Hristos. In felul acesta ei pot sa indrepte ochii oamenilor dincolo de aceste chestiuni practice spre adevarurile cele mai profunde ale existentei umane. 

Deci, situatia prezenta, poate fi vazuta ca dandu-le crestinilor, si, in special familiilor crestine, o oportunitate valoroasa de a depune marturie pentru adevarul Evangheliei. Aceste predici vor fi de mare ajutor pentru a ne folosi de aceasta oportunitate.

Mai multe informații
ISBN 9786068895765
Editura Perla Suferintei
Data aparitiei 01.08.2022
Numar de pagini 84
Tip coperta softcover
Autor Martyn Lloyd-Jones
Dimensiune [mm] 21 x 14.5 cm
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol