Martorul

Descriere

Disponibila in format electronic. Click aici!


"Timp de cateva zile, pe masura ce parcurgeam paginile acestui roman plin de suspans, am avut senzatia ca sunt pe o alta planeta. Odata ajuns la pagina pe care sta scris cuvantul Sfarsit, m-a cuprins tristetea. Mi-am luat ramas-bun de la eroii cartii si m-am intrebat cand imi va fi dat din nou sa intalnesc un roman atat de captivant si antrenant.
Am visat un roman care sa-mi starneasca emotii puternice si sa-mi faca inima sa bata cu putere in timp ce urmaresc iuresul evenimentelor in care sunt implicati eroii sai. Am visat un roman care sa ma prinda si sa ma poarte pana in punctul cel mai indepartat in care m-ar fi putut duce imaginatia, inteligenta, priceperea si creativitatea autorului. Ajuns acolo, sa uit unde ma aflu si sa ma pierd printre randurile si paginile sale. Am visat un roman care sa fi e altfel decat toate celelalte, original, unul care sa nu fi e doar intesat de aventuri eroice palpitante si pline de neprevazut, ci care sa ofere si raspunsuri la cele mai importante intrebari care ne ies in cale si care ne urmaresc din copilarie pana la varsta perilor albi.
Vino, prietene, alaturi de mine sa te bucuri de cateva ore minunate petrecute intr-o calatorie in care vom vizita cele mai frumoase si mai vechi locuri istorice de la Rasarit si de la Apus si cea mai mare civilizatie a cestor locuri. Sa traim impreuna cu eroii cartii momente de dragoste, aventura si eroism si sa descoperim alaturi de ei raspunsurile pe care le-au gasit ei la intrebarile referitoare la viata si vesnicie."
- Henri Aoun

Josh McDowell a conferentiat in fata a peste zece milioane de tineri din 84 de tari si din peste 700 de universitati si campusuri universitare. Este autorul sau coautorul a peste 100 de lucrari, tiparite in peste 42 de milioane de exemplare in Intreaga lume. Dintre cartile sale aparute in limba romana, amintim: Sunt un tata bun?, Generatia instrainata, Codul lui Da Vinci: In cautarea adevarului, In cautarea certitudinii, Relatie prin Cuvant, Dragostea are intotdeauna dreptate si Mai mult decat un simplu tamplar.
Josh este casatorit de peste 35 de ani cu Dottie, au patru copii si locuiesc in Dallas, Texas.

Ultimele Recenzii

Martorul
by on
Nu m-am așteptat la o astfel de carte de la autorul Josh McDowell. Un roman, mai exact, un roman excepțional. Eu fusesem obișnuită cu cărțile pe model devoțional scrise de el și am fost surprinsă când am descoperit-o pe aceasta. Este plină de aventură și învățătură sănătoasă. O recomand!

Scrie recenzia ta

Martorul

Martorul
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Martorul

Disponibila in format electronic. Click aici!


"Timp de cateva zile, pe masura ce parcurgeam paginile acestui roman plin de suspans, am avut senzatia ca sunt pe o alta planeta. Odata ajuns la pagina pe care sta scris cuvantul Sfarsit, m-a cuprins tristetea. Mi-am luat ramas-bun de la eroii cartii si m-am intrebat cand imi va fi dat din nou sa intalnesc un roman atat de captivant si antrenant." - Henri Aoun

33,00 Lei

Valabilitate: In stoc

33,00 Lei

Acest produs iti aduce 33 puncte de fidelitate.

More
Less
Adauga la Wishlist

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.
ISBN:
978-973-1813-12-7
Editura:
Scriptum
Data aparitiei:
Numar de pagini:
296
Tip coperta:
softcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
145 x 205
Rasfoieste cartea:
Preview
Limba:
Limba Romana