Neinfricat

Descriere

Disponibila in format electronic. Click aici!


scrisa de Josh McDowell cu Cristóbal Krusen


 Urmareste Neinfricat, impresionanta poveste de viata a lui Josh McDowell, acum si pe DVD, disponibil la Editura Scriptum aici


 o impresionantã poveste adevarata


jurnalul de viata al unui barbat, de la amintiri ce nu pot fi rostite, la un har ce nu poate fi descris...


 


Se spune ca cea mai frumoasa si indragita etapa a vietii este copilaria. Asa si trebuie sa fie. Dar pentru Josh McDowell lucrurile au stat cu totul altfel. S-a nascut intr-o familie cu un tata betiv, care nu si-a aratat in niciun fel afectiunea fata de Josh si care l-a tratat mai degraba ca pe o mana de lucru decat ca pe un fiu. Mama lui, desi il iubea, nu a putut sa-i vina in ajutor, nici macar atunci cand Josh cazuse victima abuzului sexual vreme de mai multi ani. In acele circumstante, pe care niciun copil n-ar trebui sa le cunoasca, Josh a implorat ajutorul lui Dumnezeu, dar parca strigatele sale disperate nu reuseau sa ajunga pana la El.


Si totusi, cum se face ca tinerelul care a infruntat atat de multe adversitati a devenit unul dintre cei mai mari evanghelisti pe care i-a cunoscut lumea?


Neinfricat este povestea de viata a unui tanar care a invatat sa invinga rusinea, amaraciunea si deznadejdea si sa descopere adevarata dragoste a lui Dumnezeu, in mana caruia si-a abandonat tot trecutul. O marturie plina de har in care vei descoperi ca, in pofida a ceea ce poate fi mai rau in viata, poti ajunge dincolo de toate acestea liber, plin de credinta si neinfricat.


 


Josh McDowell este unul dintre cei mai bine-cunoscuti evanghelisti ai lumii. Dar povestea vietii lui incepe la ferma familiei, pe vremea cand era un baietandru… care nu credea in Dumnezeu.


 


Despre autori


Josh McDowell este un apologet crestin, evanghelist si scriitor. El sustine in intreaga lume conferinte pentru tineri si familie, intarindu-le credinta si relatiile. Este autorul sau coautorul a peste 140 de carti, parte din ele traduse si in limba romana, printre care: Sunt un tata bun, Generatia instrainata, Martorul, Dovezi in favoarea invierii si Mai mult decat un simplu tamplar. El si Dotie, sotia lui, sunt casatoriti de peste 40 de ani, au patru copii si opt nepoti.


 


Cristóbal Krusen este fondator si presedinte al Messenger Films, regizor, producator de film si autor.


 


 


CUPRINS


Prolog   9


Capitolul 1   Totul in lume e in regula   13


Capitolul 2   La inceput   17


Capitolul 3   Wayne   33


Capitolul 4   Tradarea lui Junior   41


Capitolul 5   Anii de liceu   49


Capitolul 6   Air Force   55


Capitolul 7   Noi orizonturi   67


Capitolul 8   Marea Britanie   83


Capitolul 9   Calatoria continua   105


Capitolul 10   Noi inceputuri   117


Capitolul 11   La Wheaton si pasul urmator   129


Capitolul 12   Timpul petrecut acasa   133


Capitolul 13   Vara anului 1961   147


Capitolul 14   Ultimul an de facultate   165


Capitolul 15   Logodna si absolvirea   173


Capitolul 16   O ultima vara   179


Capitolul 17   Calatoria spre vest   187


Capitolul 18   Chemarea mea   195


Capitolul 19   Oceanul albastru   201


Epilog   209


Ghid pentru discutii   213


Despre autori   217

Ultimele Recenzii

Neînfricat
by on
Am citit această carte în urmă cu trei ani și impactul ei asupra mea are influențe și astăzi. A fost prima carte creștină pe care am citit-o și recunosc că m-a impresionat povestea relatată pe paginile ei. O recomand oricând cu mare drag!

Scrie recenzia ta

Neinfricat

Neinfricat
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close

Altii au cumparat si

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Neinfricat

Disponibila in format electronic. Click aici!


o impresionantã poveste adevarata


jurnalul de viata al unui barbat, de la amintiri ce nu pot fi rostite, la un har ce nu poate fi descris...


 


Se spune ca cea mai frumoasa si indragita etapa a vietii este copilaria. Asa si trebuie sa fie. Dar pentru Josh McDowell lucrurile au stat cu totul altfel. S-a nascut intr-o familie cu un tata betiv, care nu si-a aratat in niciun fel afectiunea fata de Josh si care l-a tratat mai degraba ca pe o mana de lucru decat ca pe un fiu. Mama lui, desi il iubea, nu a putut sa-i vina in ajutor, nici macar atunci cand Josh cazuse victima abuzului sexual vreme de mai multi ani. In acele circumstante, pe care niciun copil n-ar trebui sa le cunoasca, Josh a implorat ajutorul lui Dumnezeu, dar parca strigatele sale disperate nu reuseau sa ajunga pana la El.


Neinfricat este povestea de viata a unui tanar care a invatat sa invinga rusinea, amaraciunea si deznadejdea si sa descopere adevarata dragoste a lui Dumnezeu, in mana caruia si-a abandonat tot trecutul. O marturie plina de har in care vei descoperi ca, in pofida a ceea ce poate fi mai rau in viata, poti ajunge dincolo de toate acestea liber, plin de credinta si neinfricat.

31,00 Lei

Valabilitate: In stoc

31,00 Lei

Acest produs iti aduce 31 puncte de fidelitate.

More
Less
Adauga la Wishlist

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.
ISBN:
978-606-8712-11-6
Editura:
Scriptum
Data aparitiei:
Numar de pagini:
232
Tip coperta:
softcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
145X205
Rasfoieste cartea:
Preview
Limba:
Limba Romana