Tinerii si sexualitatea

Descriere

M-am hotarat sa scriu aceasta carte pentru ca-i iubesc pe cei tineri din toata inima. Am patru baieti, si le doresc toata fericirea, pe care numai Dumnezeu le-o poate da. Vad o asemenea coruptie in societate (si societatea incepe cu fiecare individ), o asemenea criza in sanul cuplurilor, al familiilor, si printre cei tineri, incat cred ca este necesar sa scriu niste cuvinte de avertizare si totodata de incurajare.

In aceste pagini, tinere cititor, vei gasi sfaturi care te vor ajuta pe drumul vietii, al dragostei, al sexualitatii si al casatoriei. De cate ori, prin neglijenta sau nepasare, se lasa la o parte aceasta chestiune foarte importanta, aceasta baza care poate duce la dezvoltarea unei persoane, sau la caderea ei!

Aceasta carte o completeaza pe cea care am scris-o pentru tinerii celibatari: Cu cine sa ma casatoresc?, aceasta abordand chestiuni privitoare la controlul dorintelor si pasiunilor sexuale, iar aceea chestiunea alegerii partenerului de viata.

Dumnezeu a facut un cadou pretios celor tineri, un cadou care poate face din viata cuiva o adevarata fericire.
Sa examinam impreuna diferitele aspecte ale darului minunat care este sexualitatea dupa planul desavarsit al lui Dumnezeu.

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Tinerii si sexualitatea

Tinerii si sexualitatea
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Tinerii si sexualitatea

In aceste pagini vei gasi sfaturi care te vor ajuta pe drumul vietii, al dragostei, al sexualitatii si al casatoriei. De prea multe ori, prin neglijenta sau nepasare, ignoram aceaste lucruri foarte importante care pot duce la dezvoltarea unei persoane, sau la caderea ei!

6,00 Lei

Valabilitate: Out of stock

6,00 Lei
ISBN:
978-973-9228-05-3
Editura:
Agape
Data aparitiei:
Numar de pagini:
90
Tip coperta:
softcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
145x205
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Nu