Taxe postale gratuite la Scriptum!

Taxe postale gratuite...

 

Mereu ne gandim la tine si cautam noi moduri de a te surprinde placut! Astfel, la Libraria Scriptum (www.scriptum.ro) poti sa ai taxe postale gratuite tot anul, oriunde in Romania. Poti comanda in voie oricand doresti, fara a fi stresat de pretul taxelor postale ce ar fi putut creste odata cu greutatea coletului, iar pentru rapiditate si confortul tau orice colet va fi expediat oriunde in Romania prin curier rapid in 24 sau 48 de ore (in functie de zona) de la plecarea de la noi si vei putea urmari online livrarea coletului.
La o comanda de minim 180 de lei iti oferim taxe postale gratuie. In timp ce faci cumparaturi, langa cos, mereu ti se va afisa diferenta de la care beneficiezi de taxe postale gratuite. Daca nu te incadrezi in oferta de gratuitate, avem o taxa unica pe colet de 16 lei.
Daca alegi optiunea de plata ramburs, se adauga o taxa de ramburs de 5 lei insa pentru toate celelalte variante de plata nu se mai percepe nici o alta taxa.
Oferta este valabila doar pentru România. Pentru alte detalii legate de taxe postale sau livrari in strainatate, gasesti informatii aici.
Comanda minima acceptata pe site este de 30 lei.
Mai multe detalii despre livrare gasesti aici.