Regulament campanie SCRIPTUM20

Regulament campanie #SCRIPTUM20Scriptum, librarie si editura, prin campania SCRIPTUM20 ne dorim sa iti multumim ca esti clientul nostru si sa iti rasplatim fidelitatea. Ne simtim onorati pentru ca ne-ati ajutat sa ajungem aceasta varsta frumoasa si rotunda, 20 de ani de existenta Scriptum si 25 de ani de existenta ca firma.

Pentru aceasta, am pregatit 12 cadouri care am vrea sa le oferim lunar (cate 1 pe luna). Fiindca nu sunt suficiente pentru toti clientii Scriptum, am pregatit un regulament pe baza caruia sa desemnam lunar, aleatoriu, persoana castigatoare.

In luna ianuarie, cadoul oferit a fost o tableta Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019), Octa-Core, 10.1", 2GB RAM, 32GB, 4G, Bluetooth, WiFi.

In luna februarie, cadoul oferit a fost alcatuit din 2 Biblii NTR personalizate + un card cadou Scriptum in valoare de 500 lei.

In luna martie, cadoul oferit a fost un set de oale profesionale si o ciorba la buchet.

In luna aprilie, cadoul oferit a fost o trotineta electrica Xiaomi.

In luna mai, cadoul oferit a fost o camera foto instant Fujifilm Instax Mini 11 + 20 bucati film instant.

In luna iunie, cadoul oferit a fost un rucsac de drumeti + 1 bidon de apa de 1l.

In luna iulie, cadoul oferit a fost o bicicleta pliabila.

In luna august, cadoul oferit a fost un set de casti Apple AirPods.

In luna septembrie, cadoul oferit a fost o imprimanta multifunctionala.

In luna octombrie, cadoul oferit a fost un ceas de lemn NOAH, made in Romania.

In luna noiembrie, cadoul oferit a fost un fotoliu de citit si o lampa eleganta.

In luna decembrie, cadoul oferit este un Espressor automat De'Longhi Cappuccino ECAM 23.460.B.

1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL

ORGANIZATOR: Scriptum (librarie si editura), cunoscuta juridic ca si SC POLICONTACT SRL, RO7990320. Organizatorul nu este in niciun fel afiliat cu Facebook. Ne vom referi la organizator in continuare ca si Scriptum.

Regulamentul va fi facut public online, conform regulamentului impus de Facebook si legislatiei in vigoare si este valabil gratuit oricarui. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament si isi asuma responsabilitatea pentru orice incalcare a regulamentului impus de Facebook sau a legislatiei in vigoare.

2. CONDITII DE PARTICIPARE

Campania se adreseaza tuturor celor care fac cumparaturi de orice valoare in cadrul Librariei Scriptum din Oradea, sau online, pe www.scriptum.ro. Campania este deschisa cetatenilor romani, persoane fizice, cu domiciliul stabil in Romania, care au o adresa de email.
Participarea se va face pe baza bonului de la casa de marcat sau a comenzii online confirmata pe email. Atat bonul cat si emailul trebuiesc pastrate pana se va decide persoana care va primi cadoul din luna respectiva. O persoana se poate inscrie doar o data in cadrul unei luni calendaristice (1 bon/1 factura pe luna), indiferent de cate cumparaturi a facut in cadrul acelei luni.


Angajatii Scriptum sau membrii familiilor acestora nu pot participa.

3. ACCEPTAREA REGULILOR

Participarea implica acceptarea tuturor regulilor acestei campanii cat si acceptarea regulamentului.

4. DURATA

Campania se desfasoara lunar pe tot parcursul anului 2021, incepand cu data de 01 a fiecarei luni, pana la sfarsitul fiecarei luni. Orice participare peste acest termen nu se ia in considerare.
Bonurile sau comenzile online nu se pot folosi decat in luna curenta.

5. MODALITATEA DE PARTICIPARE

Orice persoana care indeplineste conditiile prevazute la punctul 2, poate participa la campania lunii curente. Participantii trebuie sa indeplineasca si urmeze si urmatorii pasi:
1. Sa cumpere online de pe www.scriptum.ro sau fizic in cadrul Librariei Scriptum din Oradea unul sau mai multe articole, in cadrul unei luni calendaristice.
2. Sa pastreze bonul de la casa de marcat sau emailul de confirmare a comenzii, fiindca va avea nevoie de ele la inscriere in campanie. Acestea trebuie sa corespunda lunii curente.
3. Sa se inscrie online in campania SCRIPTUM20 pentru luna curenta, completand un scurt formular, care poate fi accesat de aici.
Participarea poate fi introdusa o singura data pe luna indiferent cate bonuri sau comenzi online ai intr-o luna. Nu sunt acceptate participarile multiple prin utilizarea metodelor frauduloase (de exemplu mail-uri multiple, nume false, etc.).

Data bonului sau emailului de confirmare a comenzii trebuie sa corespunda lunii curente a campaniei (ex. daca ai cumparat in octombrie si mai ai bonul, nu te poti inscrie in campania din luna noiembrie).

6. PREMIUL

In cadrul campaniei SCRIPTUM20, Scriptum va alege lunar din lista de participanti in luna respectiva, in mod aleatoriu, o persoana careia ii va oferi premiul anuntat pentru luna respectiva.

Obiectul oferit ca si cadou pentru luna in curs va fi anuntat anterior inceperii lunii, de catre Scriptum, prin pagina proprie de Internet si prin contul de Facebook si Instagram.

Nu este acceptata substituirea premiilor prin sume de bani sau cu alte premii (mai putin in caz fortuit). Premiul nu este transferabil. Orice costuri extra implicate de castigarea acestui premiu stau la discretia castigatorului.

Premiul va fi livrat gratuit catre castigator de Scriptum, prin curier, la adresa din Romania specificata de persoana castigatoare. 

Premiile vor putea fi modificate in cursul anului 2021 din motive obiective, dar un premiu nu va putea fi modificat pentru luna in cursul careia este destinat. Astfel, participantii vor cunoaste din timp care este premiul pentru luna urmatoare.

Persoana desemnata sa primeasca premiul fiecarei luni va fi aleasa aleatoriu printr-un procedeu transparent si va fi anuntata de organizator pe pagina proprie de Internet si pe conturile pe Facebook si Instagram pana in data de 7 a lunii urmatoare.

Pe baza informatiilor furnizate, organizatorul va contacta persoana desemnata pentru a o anunta si pentru a stabili detaliile de livrare.

Persoana desemnata pentru primirea cadoului, se obliga sa trimita organizatorului minim o poza cu el si obiectul primit, care va putea fi folosita in zona publica pentru a demonstra primirea cadoului si pentru a promova campania.

Persoana desemnata pentru primirea cadoului, va beneficia de transport gratuit la orice adresa din Romania, pentru tot anul 2021, la comenzi pe numele sau.

7. SANSE EGALE DE PARTICIPARE

Sansa de castig depinde de respectarea prezentului regulament, fiecare participant avand sanse egale.

8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin participare, accepti ca Scriptum (SC POLICONTACT SRL) poate prelucra datele tale personale (nume, telefon, email) si pot fi folosite in scopul publicitatii si pentru anuntarea castigului, fara a mai fi necesara o alta forma de confirmare a acordului privind aceste date.

Organizatorul va respecta dispozitiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si ale Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).

9. IDENTITATEA PUBLICA

Odata cu inscrierea in campanie, participantul isi ofera acordul ca organizatorul sa foloseasca public informatii generale despre identitatea participantului, pentru a dovedi ca a fost oferit cadoul si de asemenea pentru a promova campania.

9. TERMENI SI CONDITII

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau anula campania, daca se cunosc date despre fraudarea participarii si daca este pusa in pericol administrarea campaniei, cat si securitatea si corectitudinea acestuia. In acest caz, se va alege castigatorul dintre participantii validati anterior acestei cauze (sau dupa, atunci cand este posibil).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica orice participant care incearca sa fraudeze sau fraudeaza campania.

10. RASPUNDERE LIMITATA

Prin participare acceptati sa eliberati Scriptum (SC POLICONTACT SRL), reprezentantii, angajatii, de orice raspundere pentru boala, vatamarea, decesul, litigiile si pagubele viitoare, indiferent daca sunt cauzate prin neglijenta sau nu, prin: (i) Participarea la campanie si/sau acceptarea, detinerea sau utilizarea, cat si abuzul sau utilizarea incorecta a premiului; (ii) Defectiuni tehnice de orice fel, dar fara a se limita la defectiunile legate de computer, cabluri, retea, software sau alte echipamente mecanice; (iii) Indisponibilitatea sau inaccesibilitatea oricaror transmisii, telefon sau servicii pe internet; (iv) Interventia umana neautorizata in nicio parte a procesului de inscriere; (v) Orice eroare electronica sau umana in administrarea campaniei si in procesarea participarilor.

11. DISPUTE

Aceasta campanie se afla sub legislatia in vigoare din Romania.

Ca o conditie de participare, participantul este de acord ca orice litigiu ce nu poate fi solutionat intre parti si orice cauza ce nu poate fi solutionata si decurge din aceasta campanie, sa fie solutionate individual, exclusiv in fata unei instante situata in Romania, Oradea, competenta. In plus, in orice astfel de disputa, participantul isi pierde dreptul de a mai fi premiat si renunta implicit la drepturile sale asupra daunelor survenite.

12. INCETAREA CAMPANIEI

Campania va inceta inainte de termen, in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, independent de vointa organizatorului.

Prin participare la campanie, participantii accepta si respecta prezentul regulament.


-> Prezentare campanie #SCRIPTUM20

-> Inscrie-te chiar acum in campania lunii curente!