Casnicia construita corect. Relatia familiei cu Creatorul, Cartea, comunitetea, cartile, consilierul

Autor
Marius Govor
20,00 RON
Monedă
niciunul

Cartea Casnicia construita corect reflecta incununarea acestor preocupari pastorale si reprezinta fructul unei experiente de peste 20 ani de slujire in consilierea premaritala a tinerilor crestini. In ultimii ani s-a tiparit in limba romana destul de multa literatura pe tema prieteniei, a logodnei si a casatoriei. Insa trebuie sa observam ca cea mai mare parte a acestor lucrari sunt traduceri, de altfel binevenite, din literatura straina, ele nefiind lucrari nascute din framantarea si experienta interioara a comunitatilor crestine evanghelice romanesti. Cartea pe care o tineti in mana exprima o intelegere a consilierii pastorale premaritale nascuta in sanul bisericii penticostale romanesti din experienta unui sot, tata, bunic si pastor implicat de mai multi ani in slujirea pastorala a tinerilor si a familiilor tinere.

-- Rectorul Institutului Teologic Penticostal, pastor dr. Nelu Brie


Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
SKU
5874
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Cartea Casnicia construita corect reflecta incununarea acestor preocupari pastorale si reprezinta fructul unei experiente de peste 20 ani de slujire in consilierea premaritala a tinerilor crestini. In ultimii ani s-a tiparit in limba romana destul de multa literatura pe tema prieteniei, a logodnei si a casatoriei. Insa trebuie sa observam ca cea mai mare parte a acestor lucrari sunt traduceri, de altfel binevenite, din literatura straina, ele nefiind lucrari nascute din framantarea si experienta interioara a comunitatilor crestine evanghelice romanesti. Cartea pe care o tineti in mana exprima o intelegere a consilierii pastorale premaritale nascuta in sanul bisericii penticostale romanesti din experienta unui sot, tata, bunic si pastor implicat de mai multi ani in slujirea pastorala a tinerilor si a familiilor tinere.

-- Rectorul Institutului Teologic Penticostal, pastor dr. Nelu Brie

Experienta de sot si tata a autorului este evidenta in fiecare domeniu abordat, iar experienta pastorala da greutate fiecarui cuvant pe care l-a scris. Toate acestea pentru ca tu, cel care trebuie sa faci o alegere, sa beneficiezi de la inceput de experienta lui vasta de viata. Il cunosc pe Marius de mult timp, de aceea pot spune aceste lucruri. Cred ca multi se vor regasi printre randuri si vor folosi multe din sfaturile practice si solutiile specifice prezentate de autor - un slujitor care de multa vreme a fost preocupat de acest domeniu. Cartea este de mare ajutor si parintilor care doresc sa isi ajute copiii, liderilor de tineret in lucrarea lor in biserici si totodata este un material ce trebuie luat in considerare in lucrarea de consiliere premaritala.

-- Pastor, Nelu Muresan (Turda)

Marius Govor este pastorul Bisericii Penticostale Romane Emanuel, din localitatea Giessen, Germania. A obtinut titlul de doctor in teologie la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, in anul 2017. Marius este casatorit cu Angela din anul 1990, si impreuna au patru copii: Rut, Ema, Marisia si Paul.

Mai multe informații
ISBN 978-606-916-047-3
Editura Metanoia
Data aparitiei 21.11.2018
Numar de pagini 210
Tip coperta brosata
Autor Marius Govor
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

CUMPARAT DESEORI IMPREUNA CU..