Modalitati de livrare

Costurile de livrare variaza in functie de greutate, modalitate de transport si adresa destinatie.
Livrarea produselor catre cumparator se face prin serviciile de curierat rapid si Posta romana. La livrarea in afara Romaniei, apelam si la alte solutii de livrare, pentru rapiditate si costuri scazute.
Comenzile plasate vineri, dupa ora 13.00 si in weekend sau sarbatori legale, sunt expediate in prima zi lucratoare dupa aceea.
Taxele de livrare/transport revin in sarcina cumparatorului si se achita de catre acesta. Exceptie de la achitarea taxelor de transport de catre cumparator, sunt perioadele promotionale cu transport gratuit sau pentru pentru anumite valori ale comenzilor.

Pentru livrare in Romania

Costurile de livrare vor fi calculate automat in momentul plasarii comenzii, astfel ca vei vedea imediat suma de plata sau daca e o livrare gratuita, in functie de metoda aleasa si de valoarea comenzii.
1 Curier rapid – livrare la domiciliu in 24-48 ore
Pret fix 20 Lei pentru colet.
Pentru comenzi de peste 200 Lei, livrarea este gratuita.
Coletul va fi livrat la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier, dupa ce va fi contactat telefonic anterior livrarii.
Pe colet vor fi trecute datele tale de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunici, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta.
Comenzile plasate de luni vineri pana in ora 13:00 sunt expediate in aceeasi zi de catre noi si apoi livrate in ziua urmatoare (24h), cu exceptia situatiilor independente de noi. Daca ora de plasare a comenzii este mai tarzie, aceasta va fi procesata in ziua lucratoare imediat urmatoare.

2. Posta romana, livrare in 3-5 zile lucratoare la oficiul postal din zona ta.
Pret fix 12 Lei pentru colet.
Pentru comenzi de peste 90 Lei, livrarea este gratuita.
Dupa expedierea coletului de la noi, Posta romana transporta coletul pana la posta cea mai apropiata de adresa specificata de tine. Posta respectiva iti va trimite o instiintare in cutia postala de la adresa specificata, cum ca a sosit coletul si ca trebuie sa mergi sa il ridici. Daca in 10 zile de la expedierea noastra, nu primesti instiintare de la Posta romana, te rog sa mergi sa intrebi de colet la oficiul postal din zona ta, e foarte probabil ca acea instiintare care trebuia sa o gasesti in posta la tine acasa s-a ratacit.
Comenzile plasate de luni vineri pana in ora 13:00 sunt expediate in aceeasi zi de catre noi si apoi livrate de Posta romana in 3-5 zile lucratoare la posta din zona in carelocuiesti, cu exceptia situatiilor independente de noi. Daca ora de plasare a comenzii este mai tarzie, aceasta va fi procesata in ziua lucratoare imediat urmatoare.


Ridicare de la sediul nostru 0,00 Lei
Poti ridica comanda de la Libraria Scriptum din Oradea sau de la Libraria Scriptum din Cluj-Napoca, doar sa ne specifici la finalul comenzii in campul de observatii, de unde doresti sa ridici comanda. Noi te vom suna sa iti confirmam daca avem produsele pe stoc, caz in care vei putea veni imediat sa ridici comanda, sau trebuie sa mai astepti un interval de timp pana cand comanda ta va fi disponibila.
Detalii de contact ale celor doua librarii, gasesti aici.


In momentul plasarii comenzii fiecare client are posibilitatea de a opta atat pentru livrarea prin intermediul curieratului cat si pentru optiunea de ridicare personala a coletului dintr-una din librariile Scriptum din Oradea sau Cluj Napoca.
Pe tot parcursul anului, intervalul de livrare mentionat mai sus este in vigoare pentru produsele cu livrare din stocul www.scriptum.ro.
Datele oferite mai sus sunt indicative, pentru o informare concreta avem rugamintea sa ne contactezi la numarul de telefon 0259.457428.
Tarifele prezentate mai sus sunt doar pentru clienti finali, revanzatorii au conditii diferite, negociate individual cu fiecare in parte.
Daca din anumite motive, nu resim sa livram comenzile in intervalele de timp specificate anterior, te vom contacta telefonic pentru a te anunta si a gasi de comun acord varianta cea mai potrivita.


Pentru livrare in afara Romaniei
Costurile de livrare NU vor fi calculate automat in momentul plasarii comenzii, astfel ca NU vei vedea imediat suma de plata.
Dupa ce vom primi comanda ta, vom cauta solutia de livrare cea mai rapida si mai ieftina si ti-o vom comunica, impreuna cu costul acesteia.
Din acest motiv, recomandam sa nu faceti plata comenzii in momentul plasarii acesteia ci ulterior, dupa ce veti avea si costul livrarii.
Comenzile din afara Romaniei vor fi livrate doar dupa ce vor fin incasate atat costul comenzii cat si costul livrarii.
Daca doresti o rezolvare foarte rapida a comenzii tale, te rugam sa ne contactezi imediat dupa plasarea comenzii la numarul de telefon 0259.457428.