Metode de plată

Pentru achitarea comenzilor expediate în România sunt mai multe posibilități de plată:
    
Ramburs, cu numerar, prin intermediul curierului sau al factorului poștal odată cu livrarea comenzii. Se aplica o taxa suplimentara de ramburs de 5 lei;
Numerar (ridicare personală de la sediul nostru): cumpărătorul vine personal la sediul nostru și achită valoarea comenzii pe bază de bon fiscal;
Cu card bancar, direct pe site-ul nostru.
În cazul plăților on-line prin card, se va deschide o pagină securizată, unde vei introduce datele cardului cu care dorești să achiți contravaloarea comenzii. Noi nu vom retine datele introduse de tine pentru plata. Procesarea platii este facuta de operatorul bancar online MobilPay, cu care avem contract. Ei asigura securitatea deplina a tranzactiei.
Datele necesare realizării tranzacției sunt:
- numărul cardului;
- numele de pe card;
- dată expirării;
- codul CVV2 sau CVC2 (în cazul în care cardul tău are un astfel de cod)
- parola 3D secure (dacă ai un card înrolat în sistemul 3D Secure)
Dacă informațiile furnizate sunt corecte și dacă în contul de card ai fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, vei primi un mesaj de aprobare a tranzacției.
Prin transfer bancar:    
Datele de plată sunt:
Beneficiar:
S.C. Policontact S.R.L.
CIF: RO7990320
Numar de ordine în registrul comerțului: J05/1842/12.12.1995

Banca Garanti Oradea, Bihor - conturi bancare
Cont RON: RO81UGBI0000392001200RON
Cont EURO: RO10UGBI0000392002537EUR
Cont GBP: RO96UGBI0000392021777GBP
Cont USD: RO10UGBI0000392002536USD
Swift code: UGBIROBUXXX
Adresa băncii Garanti Oradea:
Str. Madach Imre nr. 1-5, Oradea, Bihor, Romania

PayPal, daca ai un cont PayPal inseamna ca esti familiar cu informatiile cerute ca sa faci plata simplu si in siguranta.

Pentru comenzile cu destinatar în afara României, plata se poate face:
Cu card bancar
Transfer bancar
PayPal

Iti recomandam ca sa nu achiti produsele in momentul comenzii lor din afara Romaniei, fiindca costul expedierii NU se calculeaza automat la plasarea comenzii ci va fi comunicat ulterior, dupa primirea comenzii si astfel sa evitam doua plati din partea ta catre noi, odata produsele iar apoi costul livrarii.
Noi vom calcula imediat dupa primirea comenzii, costul expedierii coletului în funcție de greutate și țara de destinație, după care îți vom trimite un e-mail care va conține: suma totală de plata valoarea produselor comandate și costul de expediere a coletului. Abia atunci va trebui sa achiti suma de plata prin metoda cea mai convenabila tie.
Suma de plată va fi în functie de valuta in care ai facut cumparaturi, poti alege RON, USD, EUR sau GBP.
Dacă dorești factură în valută, trimite-ne o solicitare în acest sens și îți vom emite o astfel de factură după ce ai efectuat plata.
Comanda in afara Romaniei va fi expediată doar după efectuarea plății comenzii și a taxelor de transport.

Menționăm că scriptum.ro folosește cele mai avansate tehnologii care dispun de cele mai înalte standarde de securitate pentru procesarea plăților online cu cardul. Folosim o tehnologie prin care garantăm transferul de date securizat atunci când efectuezi plăți prin intermediul site-ului nostru.
Tehnologia folosită de noi asigură confidențialitatea transmiterii datelor sensibile (precum datele personale și datele cardului) prin intermediul internetului.
Toate acțiunile efectuate de www.scriptum.ro sunt conforme cu Regulamentul General de Protecție a Datelor (GDPR) și cu celelalte legi ce reglementează protecția datelor pe internet. Confidențialitatea și protecția împotriva accesului neautorizat și a altor potențiale pierderi sau distrugeri de informații confidențiale sunt asigurate atât prin mijloace tehnice, cât și organizaționale.

Taxele ce decurg din asigurarea și transportul banilor de ramburs, sunt suportate de către cumpărător cu excepția condițiilor în care valoarea comenzii este egală sau mai mare decât cuantumul pentru expedierea gratuită.