Abonare newsletter       

Abonandu-te la Newsletterul Scriptum, te vom tine la curent cu ultimele evenimente, noutati, oferte si reduceri de la Libraria Scriptum.
Nu iti vom trimite mesaje fara folos, nu te vom deranja inutil si nici nu te vom aduce la exasperare expediind acelasi mesaj in mod repetat.
Avem pentru tine atat de multe noutati in curs de pregatire, incat trebuie sa ti le comunicam cumva. Newsletterul este o metoda simpla si la indemana. Insa noi te asteptam sa revii cat mai des pe pagina noastra de Internet pentru a vedea toate noutatile care apar.
Ca un semn de apreciere pentru faptul ca te-ai abonat la Newsletterul nostru, iti oferim o reducere de 10% la prima comanda care o vei plasa pe www.scriptum.ro.

Astfel, odata ce te abonezi la Newsletterul Scriptum, vei primi de la noi un e-mail de confirmare pe adresa abonata. In acest mesaj ti se va comunica un cod promotional pe care il vei putea folosi in cosul de cumparaturi la finalizarea comenzii.
In baza codului respectiv vei beneficia de o reducere de 10% din valoarea totala a primei comenzi.
Daca nu primesti e-mailul de confirmare de la noi, te rugam sa verifici si in spam, ca nu cumva sa fi intrat acolo confirmarea noastra si codul promotional.
De aceasta reducere, nu pot beneficia persoanele juridice sau fizice care beneficiaza de reducere ca revanzator.
Ca sa faci cumparaturi de la Scriptum, va trebui sa iti faci un cont, dureaza putin si e simplu. Nu ti se cer alte informatii, decat cele necesare pentru livrarea produselor cumparate.
Poti sa te abonezi la Newsletter in partea de jos a fiecarei pagini sau in timp ce creezi un cont nou.