Puncte de fidelitate

Iata o alta surpriza placuta pentru tine. Am cautat intotdeauna, prin promptitudine, profesionalism si seriozitate, sa satisfacem cerintele si exigentele clientilor nostri cu oferte speciale, produse de calitate si servicii de 5 stele.

Libraria Scriptum online* iti ofera inca un beneficiu pentru toate cumparaturile pe care le faci la noi si pentru efortul de a incuraja si pe altii sa citeasca. Punctele de fidelitate sunt oferite bonus clientilor Librariei Scriptum care au un cont activ pe site, ca modalitate de recompensare a fidelitatii lor. Sistemul de puncte de fidelitate este valabil si se cumuleaza la cumparaturi de pe site-ul www.scriptum.ro. Odata obtinute, punctele de fidelitate pot fi folosite la comenzi ulterioare ca reducere la orice vei cumpara, practic ai reducere de 2,5% tot timpul, pentru fiecare leu pe care il cheltuiesti la Scriptum sau pentru promovarea lecturii. O metoda sigura de a da mai multa valoare banilor tai.

Sistemul de punctare este unul dintre cele mai generoase care exista in domeniul nostru de activitate. Nu iti putem garanta, insa din ce stim, este cel mai avantajos. Pentru mai multe detalii privind modul in care poti acumula si folosi punctele de fidelitate, citeste aici Regulament puncte de fidelitate