Regulament puncte de fidelitate

 

Iata o alta surpriza placuta pentru tine. Am cautat intotdeauna, prin promptitudine, profesionalism si seriozitate, sa satisfacem cerintele si exigentele clientilor nostri cu oferte speciale, produse de calitate si servicii de 5 stele.

Libraria Scriptum online* iti ofera inca un beneficiu pentru toate cumparaturile pe care le faci la noi si pentru efortul de a incuraja si pe altii sa citeasca.

Punctele de fidelitate sunt oferite bonus clientilor Librariei Scriptum care au un cont activ pe site, ca modalitate de recompensare a fidelitatii lor. Sistemul de puncte de fidelitate este valabil si se cumuleaza la cumparaturi de pe site-ul www.scriptum.ro. Ele pot fi folosite exclusiv in site-ul nostru.

Odata obtinute, punctele de fidelitate pot fi folosite la comenzi ulterioare ca reducere la orice vei cumpara, practic ai reducere de 2,5% tot timpul, pentru fiecare leu pe care il cheltuiesti la Scriptum sau pentru promovarea lecturii.

Informatii generale:

Fiecare** produs beneficiaza de un anumit numar de puncte oferite bonus, care se vor adauga in contul de client in momentul achizitionarii produsului. In general, 1 leu = 1 punct, dar pot fi si exceptii. Astfel, de exemplu, un produs achizitionat care costa 20 Lei iti va aduce 20 de puncte.

In orice moment poti vizualiza in contul tau numarul de puncte disponibile in sectiunea PUNCTE DE FIDELITATE. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie sa fii logat.

In sectiunea PUNCTE DE FIDELITATE vei gasi situatia exacta a punctelor tale de fidelitate astfel:

 • punctele de fidelitate acumulate si disponibile
 • totalul punctelor de fidelitate acumulate in istoric, atat cele disponibile cat si cele folosite deja
 • punctele de fidelitate folosite in istoric

Cum acumulezi puncte de fidelitate:

 • 200 puncte la crearea unui cont pentru prima data pe site. Este modul nostru de a-ti multumi pentru ca ai devenit clientul nostru.
 • 200 puncte la abonare la newsletter a unei adrese de email legata de un cont activ. Daca te dezabonezi, vei pierde automat punctele respective.
 • 100 puncte la scrierea unei recenzii pentru un produs de pe site. Punctele se primesc in momentul aprobarii recenziei, maxim 5 pe zi.
 • 10 puncte pentru fiecare Like oferit in pagina de produs, maxim 10 pe zi.
 • 50 puncte pentru fiecare Share oferit in pagina de produs, maxim 3 pe zi.
 • 200 puncte pentru fiecare client nou, care isi deschide cont la Scriptum dupa ce i-ai trimis de aici un email in care sa ne recomanzi, maxim 6 pe zi. Acest email se poate trimite fie din sectiunea CONTUL MEU -> PUNCTE DE FIDELITATE -> REFERINTELE MELE, fie din pagina de produs. 
 • 100 puncte daca ai acceptat invitatia unui prieten de a-ti deschide cont nou la Scriptum.
 • 1 punct pentru fiecare leu investit pe produse cumparate aici.


Recenziile trebuie sa aiba continut nu doar cateva cuvinte si sa aduca valoare produsului respectiv. Scopul recenziilor este acela de a ajuta si alte persoane sa afle mai multe despre produsul respectiv. Recenziile trebuiesc validate de cineva din echipa Scriptum inainte sa devina publice si sa primesti punctele de fidelitate. Ne rezervam dreptul de a nu valida recenzii care le consideram nepotrivite.

Detalii si regulament folosire:

Valoarea unui punct de fidelitate este de 0,025 RON (ex. 100 puncte = 2,5 RON).

Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 90 zile din momentul procesarii comenzii. Cu 10 zile inainte de expirarea punctelor veti primi un e-mail de atentionare.

Poti folosi Punctele de fidelitate la orice comanda finalizata, ulterioara achizitionarii punctelor, in valoare de maxim 30% din valoarea comenzii.

Nu este obligatoriu sa folosesti toate punctele din cont pentru a obtine discount la o comanda, avand posibilitatea de a folosi exact numarul de puncte dorit. Pentru asta, cu click pe COSUL MEU, ai posibilitatea de a completa numarul de puncte pe care doresti sa le folositi. Imediat, in cosul de cumparaturi se va evidentia reducerea de pret corespunzatoare si numarul de puncte care iti raman.

Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul tau doar in momentul in care este emisa factura pentru aceasta comanda.

Punctele aferente comenzilor nefacturate vor fi afisate in detaliile contului tau, dar nu vor putea fi folosite, aflandu-se „In curs de validare”. Acestea vor deveni active in momentul in care se emite factura.

Daca anulezi o comanda in care ai folosit puncte de fidelitate, acestea iti vor fi returnate in cont.

Punctele folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care se emite factura aferenta acesteia.

Daca anulezi o comanda, punctele pe care urma sa le primesti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate.

Daca o factura emisa nu se plateste in interval de 30 de zile, punctele primite in urma acelei comenzi vor fi anulate.

Punctele se pot acorda numai persoanelor fizice/juridice care au creat cont valid de client pe site. Nu se acorda si nu pot fi folosite de persoane fizire sau juridice care beneficiaza de reduceri de pret de revanzator la Scriptum.

Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.

Punctele nu se pot acorda retroactiv.

Punctele nu pot fi preschimbate in bani.

In cazul in care se constata ca un utilizator a obtinut in mod fraudulos puncte, acestea vor fi anulate.

* Libraria Scriptum isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare si folosire al punctelor bonus, fara o avertizare prealabila.
** Exista posibilitatea ca la achizitionarea produselor aflate in promotii sau pachete speciale sa nu beneficieze de puncte de fidelitate, intrucat acestea beneficiaza deja de anumite reduceri de pret.