Logodna

Grid 
Lista 
 • Mini rama foto - Journey
  Nu se afla in stoc

  Decoratiunea in froma de rama foto te va ajuta sa pastrezi cele mai memorabile amintiri. De asemenea, in colectia aceasta vei gasi cu siguranta o rama potrivita pentru fiecare persoana careia doresti sa-i faci un cadou. Rama foto este realizata din metal argintiu lucios, pe care este gravat un mesaj biblic. Are atasata o panglica, cu ajutorul careia rama poate fi fixata pe perete sau, de ce nu, in bradul de Craciun.

  27,00 Lei
 • Placa decorativa din lemn, cu un design elegant si cu aplicatii 3D. Un mesaj de incurajare potrivit pentru orice ocazie. Un cadou special pentru persoanele dragi care va infrumuseta orice casa.

  45,00 Lei
 • Rama foto stil colaj, cu spatiu pentru 6 fotografii (format 15x10), cu inscriptia Love.Fotografii de excepție isi pot gasi locul in aceasta rama foto, sugestiva prin mesajul pe care-l poarta.Aceasta rama foto este un cadou nepretuit pentru a pastra intotdeauna inaintea ochilor persoana pe care o indragesti atat de mult

  43,00 Lei
 • Placa Love deeply este realizata pe canvas imprimat care imbraca o placa de MDF.O placa decorativa de exceptie  ce isi poate gasi locul inima fiintei pe care o indragesti.Un cadou sugestiv prin mesajul pe care-l poarta. Mesaj: 1 Peter 1:22„Love each other deeply with all your heart.”   Din aceeasi serie Cana din ceramica - Love deeplyMagnet - Love DeeplyRama foto - Love deeply

  48,00 Lei
 • Eleganta si bun-gust sunt cuvintele ce descriu cel mai bine acest model de rama foto pe care noi vi-l punem la dispozitie. Sugestiva prin mesajul pe care-l poarta, rama foto va ofera posibilitatea sa inramati cele mai frumoase fotografii. Este realizata din metal si sticlă, intr-o nuanta metalizata, usor de asortat spatiului dumneavostra personal. Sau poate fi, în egala masura, un cadou pretios oferit cu mult drag celui mai bun prieten. Fotografiile cu dimensiuni de 10x15 cm sunt cele mai potrivite spre a fi inramate in memoria timpului.

  92,00 Lei
 • Set de 12 felicitari cu plicuri asortate ambalate intr-o cutie cadou din carton.Un design floral vintage si un mesaj incurajator: For he shall give his angels charge over thee, to keep thee in all thy ways. Psalm 91:11.Felicitarile sunt potrivite pentru a fi oferite celor dragi cu ocazii speciale sau, de ce nu, doar pentru a le aminti cat de mult ii pretuiesti.

  35,00 Lei
 • O familie noua, primii pasi impreuna pe un drum ce leaga doua destine intr-unul singur sub pecetea dragostei… Un design extrem de elegant pentru rama foto de nunta, realizata din rasina, ce inrameaza fotografii de 15x20 cm. Un design ce denota rafinament si stil. Reprezinta cadoul ideal pentru cei care urmeaza sa-si impleteasca dragostea inaintea lui Dumnezeu si a celor din jur.

  68,00 Lei
 • Felicitare cu verset: Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar,acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul.Dragostea nu va pieri niciodata. (1 Corinteni 13: 4-8) carton semilucios  plic alb Dimensiuni: 10x15 cm.

  3,00 Lei
 • Decoratiunea in froma de rama foto te va ajuta sa pastrezi cele mai memorabile amintiri. De asemenea, in colectia aceasta vei gasi cu siguranta o rama potrivita pentru fiecare persoana careia doresti sa-i faci un cadou. Rama foto este realizata din metal argintiu lucios, pe care este gravat un mesaj biblic. Are atasata o panglica, cu ajutorul careia rama poate fi fixata pe perete sau, de ce nu, in bradul de Craciun.

  30,00 Lei
 • Placa mica din rasina - Love grow in grace reprezinta un splendid si elegant cadou si poate constitui si un minunat obiect de decoratiune interioara.

  52,00 Lei
Grid 
Lista