Iepurila ne invata bunele maniere

Autor
Tudorita Lungu
15,00 RON
Monedă
niciunul

Motto:
Bunele maniere, pe care le socotim ca fiind neinsemnate, sunt adesea tocmai criteriile dupa care oamenii ne judeca, in bine sau in rau.

Jean de La Bruyère
Sa fii manierat, sa ai respect si interes fata de cei din jurul tau, sa fii politicos, sa fii civilizat si sa te comporti in asa fel incat sa nu superi si sa nu deranjezi pe nimeni. Am auzit de multe ori aceste sfaturi, le-am transmis copiilor nostri, iar ei, le vor transmite la randul lor, mai departe. Cu totii ne dorim sa fim judecati in „bine”, dar se intampla uneori sa mai si gresim, important este sa nu ne facem din a gresi, un obicei. De aceea, avem nevoie de modele de comportament si mai ales avem responsabilitatea de a educa toti copiii, pentru a avea un comportament civilizat in orice imprejurare.

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Motto: Bunele maniere, pe care le socotim ca fiind neinsemnate, sunt adesea tocmai criteriile dupa care oamenii ne judeca, in bine sau in rau. Jean de La Bruyère Sa fii manierat, sa ai respect si interes fata de cei din jurul tau, sa fii politicos, sa fii civilizat si sa te comporti in asa fel incat sa nu superi si sa nu deranjezi pe nimeni. Am auzit de multe ori aceste sfaturi, le-am transmis copiilor nostri, iar ei, le vor transmite la randul lor, mai departe. Cu totii ne dorim sa fim judecati in „bine”, dar se intampla uneori sa mai si gresim, important este sa nu ne facem din a gresi, un obicei. De aceea, avem nevoie de modele de comportament si mai ales avem responsabilitatea de a educa toti copiii, pentru a avea un comportament civilizat in orice imprejurare. Acest material constituie un auxiliar la disciplina scolara Educatie Moral Civica, ciclul primar si gimnazial, ale caror obiective generale se regasesc si in continutul povestirilor, astfel: Formarea si dezvoltarea capacitatilor de perceptie necesare adaptarii la normele de comportare in societate. Dezvoltarea unor atitudini si comportamente relationale pozitive favorabile integrarii in grupurile de apartenenta. Formarea atitudinii pozitive integratoare fata de lumea inconjuratoare, manifestand comportamentele echilibrate si ecologice. Intelegerea si integrarea in micro si macrogrupurile sociale pe baza respectului si a tolerantei. Adaptarea comportamentului propriu la cerintele grupului in care traim (familie, gradinita, scoala, grup de joaca)
Mai multe informații
ISBN 978-606-93398-9-3
Editura Kingdom
Data aparitiei 19.04.2016
Numar de pagini 32
Tip coperta brosata
Autor Tudorita Lungu
Dimensiune [mm] 145x210
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol