Comentariu exegetic al Noului Testament - Marcu

Autor
Mark L. Strauss
180,00 RON
Monedă
niciunul

Evanghelia lui Marcu, scrisa intr-un ritm rapid, puternica si sugestiva, il duce pe cititor in lumea fascinanta a vietii, mortii si invierii lui Isus, Mesia, cea mai importanta persoana din istoria omenirii.

Conceputa pentru pastori si invatatori biblici, seria de Comentarii Exegetice ale Noului Testament aduna elemente ale comentariilor biblice clasice regasite rareori impreuna intr-un singur volum. Scrise de cercetatori biblici remarcabili, toate volumele abordeaza contextul literar si structura pasajului din limba greaca, fiecare autor avand propria traducere pe baza structurii literare. 

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 180 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Evanghelia lui Marcu, scrisa intr-un ritm rapid, puternica si sugestiva, il duce pe cititor in lumea fascinanta a vietii, mortii si invierii lui Isus, Mesia, cea mai importanta persoana din istoria omenirii.

Conceputa pentru pastori si invatatori biblici, seria de Comentarii Exegetice ale Noului Testament aduna elemente ale comentariilor biblice clasice regasite rareori impreuna intr-un singur volum. Scrise de cercetatori biblici remarcabili, toate volumele abordeaza contextul literar si structura pasajului din limba greaca, fiecare autor avand propria traducere pe baza structurii literare. Este prezentata ideea principala a pasajului, structura lui exegetica, un comentariu verset-cu-verset si aplicatii teologice. Sunt consultati multi cercetatori biblici, dar acest fapt nu domina comentariul, permitand cititorului sa se concentreze asupra mesajului autorului textului biblic. Desi se adreseaza in principal celor care cunosc limba greaca a Noului Testament, aceste comentarii vor fi utile si celor carora le lipsesc aceste cunostinte. Seria contine 20 de volume, iar editorul general este Clinton E. Arnold.

Evanghelia lui Marcu, scrisa intr-un ritm rapid, puternica si sugestiva, il duce pe cititor in lumea fascinanta a vietii, mortii si invierii lui Isus, Mesia, cea mai importanta persoana din istoria omenirii. Mark Strauss foloseste o abordare narativa si teologica pentru a ne facilita patrunderea in stilul viu de povestire al lui Marcu, in scopurile lui teologice si in temele naratiunii. Autorul pune emfaza atat pe mesajul lui Isus despre Imparatia lui Dumnezeu, cat si pe misiunea lui Isus de a suferi si de a muri ca rascumparare pentru pacatul uman. Isus ne cheama sa fim ucenicii Sai si sa traim in ascultare de cerintele Imparatiei lui Dumnezeu.

Despre autor

MARK L. STRAUSS (PhD Aberdeen) este profesor de Noul Testament la Seminarul Bethel din San Diego. A scris mai multe carti, printre care se afla The Davidic Messiah in Luke-Acts, DistortingScripture? si FourPortraits, OneJesus. El este editor asociat al seriei de comentarii exegetice de la Zondervan si este membru in comitetul de Traducere a Bibliei care coordoneaza traducerea NIV

Mai multe informații
Editura Noua Speranta
Data aparitiei 13.12.2022
Numar de pagini 818
Tip coperta Cartonata
Autor Mark L. Strauss
Dimensiune [mm] 175 x 245
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol