Pret

 1. 0,00 Lei - 9,99 Lei (1)
 2. 10,00 Lei - 19,99 Lei (5)
 3. 20,00 Lei - 29,99 Lei (6)
 4. 30,00 Lei - 39,99 Lei (13)
 5. 40,00 Lei - 49,99 Lei (2)
 6. 60,00 Lei si peste (1)

Autor

Limba

 1. Limba Romana (27)

Editura

 1. Agape (1)
 2. ALL (2)
 3. Aqua Forte (1)
 4. Casa Cartii (1)
 5. Curentul vietii (1)
 6. Fabrica de Vise (1)
 7. Fundatia EGM (1)
 8. Gramma.ro (2)
 9. Hasefer (6)
 10. Humanitas (5)
 11. Litera (1)
 12. Paralela 45 (3)
 13. Ratio et Revelatio (1)
 14. Scriptum (1)
 15. Viata si Sanatate (1)

Eseistica

Grid 
Lista 
 • Experiente cu Dumnezeu culese din viata unor credincioase Mai mult decat o simpla colectie de marturii din viata a unsprezece femei care au avut curajul sa-si impartaseasca experientele din viata lor cu Domnul, O carte de aducere aminte este o dovada a suveranitatii lui Dumnezeu si a ajutorului Sau in orice vreme. El ofera eliberare, chiar si atunci cand cele mai mici sperante ajung sa se franga, incurajeaza in momente de disperare si risipeste orice amagire ce tulbura inimile apasate.

  18,00 Lei
 •  Avem probleme. Dar exista ajutor... daca ascultam.  In mijlocul noptii de 2 august 2016, Neale Donald Walsch s-a trezit atras intr-un dialog nou si total neasteptat cu Dumnezeu, in care s-a confruntat brusc cu doua intrebari:• Oamenii sunt ajutati de Fiinte Foarte Evoluate dintr-o alta dimensiune?• Exista un rol-cheie pe care oamenii sunt invitati sa-l joace in cursul propriei evolutii, aderand la o misiune comuna pentru a sprijini planeta in aceste vremuri critice? I s-a zis ca raspunsul la ambele intrebari este „da”.A primit apoi 16 exemple clare despre modul in care Fiinte Foarte Evoluate reactioneaza la viata diferit fata de oameni si cum adoptarea chiar a catorva dintre aceste comportamente poate schimba cursul istoriei lumii spre bine – pentru totdeauna. 

  39,00 Lei
 • Exista Dumnezeu? De ce credem in El? Daca intr-adevar este inscrisa in om o tendinta naturala de a crede in Dumnezeu, cum putem distinge care dintre numeroasele abordari religioase este cea corecta? Iata citeva intrebari esentiale la care studiul de fata ofera un raspuns pertinent, pornind de la argumentele unuia dintre cei mai proeminenti filosofi contemporani ai religiei.

  33,00 Lei
 • Punctul de pornire ol Reformei l-a reprezentat nevoia stringenta de schimbare din sanul Bisericii Catolice. Evenimentele dramatice care au urmat cuprind schimbarile oduse de stradaniile lui John Wyclif in Anglia, arderea pe rug a lui Jan Hus in Progo si afisarea de catre Martin Luther o celebrelor 95 de teze pe usa Bisericii Castelului din Wittenberg in 31 octombrie 1517. Erwin Lutzer surprinde in lucrarea sa figurile proeminente, locurile in care s-au produs evenimentele si marile idei care au stat la baza Reformei si explica, de asemenea, influenta ei continua asupra Bisericii si civilizatiei occidentale.

  26,00 Lei
 • Anselm Grun este chelarul Abatiei benedictine germane Munsterschwarzach, unul dintre cei mai apreciati autori de literatura spirituala. Cartile pe care le-a scris s-au vandut in milioane de exemplare si, alaturi de seminarele si conferintele lui, au o influenta deosebita in randul persoanelor preocupate de viata spirituala.

  10,00 Lei
 • Pentru a fi un comunicator eficient intr­o lume opaca si ostila, trebuie, in ceea ce te priveste, sa descoperi cum sa asculti inainte de a vorbi; cum sa­-ti explimi clar gandurile; cum sa alegi exprimarea cea mai completa, dar si cea mai scurta in transmiterea gandurilor; cum sa adaugi conotatii emotionale gandurilor reci. Iar in ce-­l priveste pe cel ce te asculta, trebuie sa descoperi cum sa invingi rezistenta psihologica a interlocutorului; cum sa opresti reactiile negative de aparare; cum sa dezarmezi spiritul de contradictie; cum sa identifici in mintea lui acele "filtre subiective" prin care el iti percepe mesajul si ti­-l contorsioneaza; si, la urma, cum sa-­ti corectezi declaratiile ca sa fie ajustate tiparului mintii si inimii ascultatorului

  25,00 Lei
 • Cartea doctorului Raphael Shuchat este o introducere superba in iudaism, pe care il prezinta in toata varietatea lui. — Moshe Idel

  37,00 Lei
 • Continutul acestei carti este alvatuit din mesajele care au fost tinute in vara anului 1963 in Altadena, Califosrnia. Aceste mesaje au fost printre primele care au fost tinute de fratele Lee dupa ce a fost calauzit de Domnul sa inceapa lucrarea slujbei Domnului in Statele Unite.

  8,00 Lei
 • "Enciclopedia Iudaismului" reprezinta un eveniment istoric in cadrul publicatiilor Iudaica: este prima de acest tip, intr-un singur volum, de mai bine de douazeci de ani. Mai mult de saptezeci de specialisti au contribuit la cele peste o mie de articole revelatoare. "Enciclopedia Iudaismului" este minunat ilustrata cu aproape trei sute de imagini de arhitectura prezentand sinagogi importante din punct de dedere istoric, precum si ornamente ale Torei, descoperiri arheologice, manuscrise etc.

  63,00 Lei
 • „Orice minte, la intrarea in viata, e cruda si «salbatica». Dar daca ne este data in grija ca minte a noastra, noi suntem cei chemati s-o ajutam sa devina «o minte adevarata», s-o cultivam si s-o facem sa se coaca. Raspundem, mai presus de orice, pentru mintea noastra, pentru felul in care i-am trasat contururile si pentru cel in care, pornind de la ea, ne-am ales apoi viata. Adevarul e ca nu poti spune «eu» si nu poti revendica un destin decat la capatul unui act solitar de gandire.“

  40,00 Lei
Grid 
Lista