Dirijorul si corul sau

Descriere

Dupa absolvirea Facultatii de Muzica din cadrul Conservatorului din Oradea si a Muzicii Bisericesti din cadrul Universitatii Emanuel din Oradea, m-am angajat tinereste in frumoasa si dificila munca de calauzire muzicala a diverselor comunitati ecleziale. Practica indelungata mi-a ridicat pe parcurs diverse dificultati insotite de semne de intrebare in legatura cu repertoriul, nivelul calitativ, modalitati de invatare, etc, fie ale corului, ale diferitelor ansamble instrumentale sau ale intregii congregatii. Dorinta mea de avansare in cunoastere, de optima amplasare, de optimizare a eficacitatii, de lamurire muzicala m-a condus pana in pragul luarii unei hotarari de continuare a investigarii fenomenului muzical, ca cel propus in titlu. Acest material poate fi folositor celor care doresc excelenta ca si standard al calitatii in interpretarea muzicii corale.
Imi exprim speranta ca lucrarea de fata constituie un prilej pentru stabilirea unei baze teoretice obligatorii fiecarui indrumator al unui ansamblu coral. Studierea unor surse bibliografice referitoare la instruirea vocala, la modul in care trebuie sa se desfasoare activitatea corului, insusirea unor practici didactice privind particularitatile cantului coral, vin sa ne serveasca in activitatea dirijorala si constituie conditii obligatorii in pregatirea fiecarui dirijor.

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Dirijorul si corul sau

Dirijorul si corul sau
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Dirijorul si corul sau

Cartea poate fi parcursa intr-o dupa amiaza, timp in care va puteti extrage cateva idei pe care le considerati mai valoroase, sau poate fi studiata pe o perioada de cateva saptamani timp in care va puteti insusi informatiile prezentate in aceasta carte.
Scopul acestei carti consta in abordarea aspectelor privitoare la formarea unui cor, coordonarea lui si interpretarea muzicala, aspecte care privesc atat ansamblul coral cat si dirijorul acestuia. Subiectul propus constitue unul de interes atat practic cat si conceptual.

28,00 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

28,00 Lei
ISBN:
978-973-8329-98-0
Editura:
Arpeggione
Data aparitiei:
Numar de pagini:
122
Tip coperta:
hardcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
150x210
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Limba Romana