Dirijorul si corul sau

Autor
Daniel Olcean
28,00 RON
Monedă
niciunul

Cartea poate fi parcursa intr-o dupa amiaza, timp in care va puteti extrage cateva idei pe care le considerati mai valoroase, sau poate fi studiata pe o perioada de cateva saptamani timp in care va puteti insusi informatiile prezentate in aceasta carte.
Scopul acestei carti consta in abordarea aspectelor privitoare la formarea unui cor, coordonarea lui si interpretarea muzicala, aspecte care privesc atat ansamblul coral cat si dirijorul acestuia. Subiectul propus constitue unul de interes atat practic cat si conceptual.


Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
SKU
4967
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 28 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Dupa absolvirea Facultatii de Muzica din cadrul Conservatorului din Oradea si a Muzicii Bisericesti din cadrul Universitatii Emanuel din Oradea, m-am angajat tinereste in frumoasa si dificila munca de calauzire muzicala a diverselor comunitati ecleziale. Practica indelungata mi-a ridicat pe parcurs diverse dificultati insotite de semne de intrebare in legatura cu repertoriul, nivelul calitativ, modalitati de invatare, etc, fie ale corului, ale diferitelor ansamble instrumentale sau ale intregii congregatii. Dorinta mea de avansare in cunoastere, de optima amplasare, de optimizare a eficacitatii, de lamurire muzicala m-a condus pana in pragul luarii unei hotarari de continuare a investigarii fenomenului muzical, ca cel propus in titlu. Acest material poate fi folositor celor care doresc excelenta ca si standard al calitatii in interpretarea muzicii corale.
Imi exprim speranta ca lucrarea de fata constituie un prilej pentru stabilirea unei baze teoretice obligatorii fiecarui indrumator al unui ansamblu coral. Studierea unor surse bibliografice referitoare la instruirea vocala, la modul in care trebuie sa se desfasoare activitatea corului, insusirea unor practici didactice privind particularitatile cantului coral, vin sa ne serveasca in activitatea dirijorala si constituie conditii obligatorii in pregatirea fiecarui dirijor.

Mai multe informații
ISBN 978-973-8329-98-0
Editura Arpeggione
Data aparitiei 08.11.2017
Numar de pagini 122
Tip coperta hardcover
Autor Daniel Olcean
Dimensiune [mm] 150x210
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol