Creati dupa chipul Sau

Autor
Philip Yancey & Dr. Paul Brand
50,00 RON
Monedă
niciunul

"Creati dupa chipul Sau" continua abordarea inceputa in "O faptura atat de minunata". Nu este o continuare in sensul cel mai strict, intrucat fiecare volum al trilogiei poate fi lecturat independent, iar autorii au avut in gand mai multe volume, chiar de la inceput. In vreme ce "O faptura atat de minunata" a pus accentul pe celulele individuale si pe diferitele roluri din cadrul Trupului, aceasta carte se concentreaza mai mult asupra conexiunilor, asupra fortelor care unifica si calauzesc acest Trup, precum si asupra implicarii lui Dumnezeu Insusi.

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 50 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

"Creati dupa chipul Sau" continua abordarea inceputa in "O faptura atat de minunata". Nu este o continuare in sensul cel mai strict, intrucat fiecare volum al trilogiei poate fi lecturat independent, iar autorii au avut in gand mai multe volume, chiar de la inceput. In vreme ce "O faptura atat de minunata" a pus accentul pe celulele individuale si pe diferitele roluri din cadrul Trupului, aceasta carte se concentreaza mai mult asupra conexiunilor, asupra fortelor care unifica si calauzesc acest Trup, precum si asupra implicarii lui Dumnezeu Insusi. Structurata in cinci sectiuni, cartea urmareste paralelele dintre chipul uman si chipul lui Dumnezeu in noi; dintre rolul si functiile sangelui in corpul uman si simbolul sangelui in Scriptura si in lucrarea lui Hristos; dintre functiile creierului in organism si statutul de Cap al Trupului detinut de Hristos; dintre duh, ca suflare de viata, si Duhul, ca Mijlocitor in Trup; si dintre functia durerii in apararea vietii si receptarea durerii si reactia la ea in Trupul bisericii. 

Trilogia Yancey--Brand este o provocare pentru cel care va incerca sa o incadreze in vreuna din categoriile obisnuite de carti dintr-o librarie. Formata din trei volume - "O faptura atat de minunata", "Creati dupa chipul Sau" si "Darul durerii" --, ea isi captiveaza cititorul cu uimitorul cosmos al corpului uman, starnind cu fiecare pagina un sentiment puternic de uluire si de reverenta fata de miracolul sau, mai bine spus, miriadele de miracole, pe care le ascundem in noi. Din aceasta lume fascinanta a reflectiei despre om, cititorul se va trezi transmutat in tainica lume a Trupului Hristos, fiind invitat sa mediteze la congruenta tiparelor pe care Unul si Acelasi Autor le-a inscris si intr-un trup, si in celalalt. Scrise din perspectiva doctorului Brand, imbinate cu talentul indiscutabil al autorului Philip Yancey, cele trei carti ne invita la o incursiune fascinanta, care imbina uimirea medicului in fata miracolului corpului uman, experienta misionarului in zone insolite ale lumii, intamplarile inedite din copilaria sau viata de misionar in India si situatiile limita din salile de operatie din Marea Britanie, India sau Statele Unite - toate acestea intretesute cu surprinzatoarele reflectii ale crestinului devotat sau pertinentele observatii ale omului modern. 

Philip Yancey, editor colaboratoral revistei Christianity Today si autorul multor carti de succes aparute si in limba romana, dintre care amintim "Isus pe care nu L-am cunoscut", "Dezamagit de Dumnezeu", "Rugaciunea", "Cu sufletul ramas in viata", "Tulburatoarele descoperiri ale Harului", "Unde este Dumnezeu cand sufar?", este considerat unul dintre cei mai buni scriitori crestini in viata. 

Dr. Paul Brand (1914-2003), "chirurgul care a indreptat mainile strambe si a descifrat misterul leprei", a fost un chirurg ortoped de renume mondial. Tehnicile sale chirurgicale au devenit standard si sunt acum incluse in manuale de medicina si chirurgie. Dar dr. Brand si-a dedicat viata si activitatea luptei impotriva leprei, devenind misionar in India, unde s-a si nascut, din parinti misionari. Dupa 18 ani de misiune si activitate medicala in India, a mers in Statele Unite, unde si-a continuat activitatea medicala si de cercetare, precum si de misiune in randul celor suferinzi de lepra din lumea intreaga. 

CUPRINS 

Prefata 

CHIPUL 
1. Asemanare 
2. Oglindire 
3. Restaurare 

SANGELE 
4. Putere 
5. Viata 
6. Curatire 
7. Biruinta 
8. Transfuzie 

CAPUL 
9. Cale 
10. Sursa 
11. Ingradire 
12. Calea de iesire 
13. Calea de intrare 

DUHUL 
14. Suflare 
15. Apartenenta 
16. Mijlocire 
17. Ascultare 
18. Imbolditorul 

DUREREA 
19. Protectie 
20. Legaturi 
21. Adaptari 
22. Durerea cronica 
23. Durerea lui Dumnezeu 
Note

Mai multe informații
ISBN 978-973-87679-3-8
Editura Peregrinul
Data aparitiei 05.07.2012
Numar de pagini 302
Tip coperta hardcover
Autor Philip Yancey & Dr. Paul Brand
Dimensiune [mm] 170x253
Limba Nu
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol