De la Buddha la Cristos

Autor
Eugene Bach & Tenzin Lahkpa
33,00 RON
Monedă
niciunul

Cand Tenzin Lahkpa implineste cincisprezece ani, parintii il lasa la un templu din Tibet, pentru a deveni calugar. Intrucat nu are nicio posibilitate sa-si schimbe destinul, accepta fara rezerve noua sa viata si se daruieste unei cautari asidue a iluminarii, prin intermediul invataturilor budiste.

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 33 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Cand Tenzin Lahkpa implineste cincisprezece ani, parintii il lasa la un templu din Tibet, pentru a deveni calugar. Intrucat nu are nicio posibilitate sa-si schimbe destinul, accepta fara rezerve noua sa viata si se daruieste unei cautari asidue a iluminarii, prin intermediul invataturilor budiste.

De la manastirea de provincie la care il lasasera parintii lui, reuseste sa ajunga la faimosul Palat Potala, din orasul tibetan Lhasa. In tot acest parcurs, invata o multitudine de mistere ale budismului tibetan. Dornic sa invete sub indrumarea lui Dalai Lama, reuseste sa fuga din China comunista parcurgand un drum epuizant de mai bine de trei mii de kilometri prin zonele salbatice ale Muntilor Himalaya – descult, fara mijloace de locomotie, fara haine de schimb, fara bani. Visul i se implineste cand ajunge in sfarsit sa il asculte pe Dalai Lama insusi. Insa nazuinta inimii lui creste necontenit, conducandu-l spre o concluzie neasteptata...

De la Buddha la Cristos prezinta o multitudine de informatii despre spiritualitatea misterioasa a budismului tibetan, cu invataturile si ritualurile specifice, dar si cu secretele sale tulburatoare. In fapt, cartea este o cronica emotionata despre cautarea adevarului, despre calea spre iluminare si despre cum nimeni, niciodata si niciunde nu este prea departe de atingerea lui Dumnezeu. O naratiune fascinanta care va gasi ecou in inimile multora, indiferent de cultura sau poporul din care fac parte.

Eugene Bach este pseudonimul unui membru al bisericii subterane din China comunista. A lucrat in armata Statelor Unite, in domeniul operatiilor militare speciale si a participat de doua ori la operatiuni ale fortelor de reactie rapida si contraterorism in Golful Persic si in regiunea Asia-Pacific. A colaborat cu biserica subterana din China mai bine de cincisprezece ani, contribuind la dezvoltarea unor misiuni in tari limitrofe. A semnat mai multe lucrari, dintre care amintim: The Underground Church (scrisa impreuna cu fratele Zhu), I Stand with Christ (in colaborare cu Zhang Rongliang), Smuggling Light (in colaborare cu Esther Chang), Kidnapped by a Cult (in colaborare cu Shen Xiaoming) si ISIS. Heart of Terror.

Tenzin Lahkpa este pseudonimul unui fost calugar budist din Tibet, acum liderul unei biserici crestine de casa din China. In prezent, el ii ajuta pe tibetani sa aiba acces la serviciile medicale de care au mare nevoie.

Mai multe informații
ISBN 9786067321920
Editura Casa Cartii
Data aparitiei 28.07.2021
Numar de pagini 242
Tip coperta Paperback
Autor Eugene Bach & Tenzin Lahkpa
Dimensiune [mm] 135 x 205
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol