Cand cancerul intrerupe viata

10,00 RON
Monedă
niciunul

Acest titlu face parte din seria „Resurse pentru schimbarea vieții“ 

Diagnosticul de cancer este atat de surprinzator, dar nicidecum nu este o surpriza placuta. Este un diagnostic dur si tulburator. Poate ca inca esti in stare de soc, incercand sa accepti noua realitate si sa intelegi ce presupune acest diagnostic pentru tine. Este posibil sa umbli prin credinta in aceasta calatorie dificila?
Cand medicul spune: „Este cancer”, cuvintele patrund fortat in viata ta intr-un mod foarte neplacut si amenintator. Te simti violat. Inamicul opereaza pe dinauntru - este parte din tine. Se aseamana putin cu situatia in care vii acasa supa o seara petrecuta in oras si descoperi ca ti-a fost jefuita casa. Te simti tradat. Cancerul te provoaca sa privesti moartea direct in fata. Credinta se adanceste pe masura ce nevoia e mai mare. Psalmul 90:12 spune: Invata-ne sa ne numaram bine zilele ca sa capatam o inima inteleapta!” Desi nu ai alege niciodata sa treci prin cancer, nimic, niciodata nu te invata sa te increzi mai mult in Dumnezeu decat acea experienta.

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
  • Cumpără 10 buc cu 9,20 RON /buc și economisești  8%
  • Cumpără 50 buc cu 7,70 RON /buc și economisești  23%
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Seria Resurse pentru schimbarea vietii

Diagnosticul de cancer este atat de surprinzator, dar nicidecum nu este o surpriza placuta. Este un diagnostic dur si tulburator. Poate ca inca esti in stare de soc, incercand sa accepti noua realitate si sa intelegi ce presupune acest diagnostic pentru tine. Este posibil sa umbli prin credinta in aceasta calatorie dificila?

David Powlison, abordeaza acest subiect in calitate de consilier, dar si ca pacient care a fost diagnosticat cu cancer de patru ori. El descrie incertitudinea, durerea fizica si luptele emotionale si spirituale nascute din diagnosticarea cu o astfel de boala. Recuperarea nu este niciodata usoara sau rapida in astfel de cazuri. Dar Cristos te cunoaste, te iubeste si promite sa fie cu tine cand umbli prin aceasta vale a umbrei mortii.
David Powlison este editorul revistei Journal of Biblical Counseling, profesor si consilier la Christian Counseling and Educational Foundation in Glenside, Pennsylvania.

Unele surprize in viata sunt minunate - o sarcina mult sperata, o mostenire neasteptata, o promovare neprevazuta. Dar un diagnostic de cancer nu este niciodata o surpriza placuta. Cand medicul spune: „Este cancer”, cuvintele patrund fortat in viata ta intr-un mod foarte neplacut si amenintator. Te simti violat. Inamicul opereaza pe dinauntru - este parte din tine. Se aseamana putin cu situatia in care vii acasa supa o seara petrecuta in oras si descoperi ca ti-a fost jefuita casa. Te simti tradat. Cancerul te provoaca sa privesti moartea direct in fata. Credinta se adanceste pe masura ce nevoia e mai mare. Psalmul 90:12 spune: Invata-ne sa ne numaram bine zilele ca sa capatam o inima inteleapta!” Desi nu ai alege niciodata sa treci prin cancer, nimic, niciodata nu te invata sa te increzi mai mult in Dumnezeu decat acea experienta.

Mai multe informații
ISBN 9786068712550
Editura Scriptum
Data aparitiei 21.08.2017
Numar de pagini 20
Tip coperta softcover
Autor David Powlison
Dimensiune [mm] 110X205
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol