Cantarile Evangheliei - Neagra

Autor
Colectiv
25,00 RON
Monedă
niciunul

Efectul binecuvantat al muzicii si cantarii bisericesti a patruns din cele mai stravechi timpuri launtrul fiintei omenesti, daruind sufletului o deosebita inviorare si incantare, care aprind in el sentimente de reverenta, afectiuni de adorare si de slavire fata de Dumnezeu Tatal, pentru iubirea Sa nemarginita, aratata prin jertfa Fiulul Sau si manifestate prin puterea Duhului Sfant, in inimile celor rascumparati si mantuiti.

 

Reeditarea cartii de cantari ce cuprinde tezaurul pretios al imnologiei credintei noastre, pastrat cu sfintenie in editiile precedente, a fost mult asteptata de intreaga fratietate din tara noastra. Lucrarea de reeditare, insa, a reclamat o revizuire amanuntita a intregului text al cantarilor, precum si sistematizarea si repartizarea lor potrivita, munca ce a fost incredintata unei comisii de frati, numita in acest scop.

Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Efectul binecuvantat al muzicii si cantarii bisericesti a patruns din cele mai stravechi timpuri launtrul fiintei omenesti, daruind sufletului o deosebita inviorare si incantare, care aprind in el sentimente de reverenta, afectiuni de adorare si de slavire fata de Dumnezeu Tatal, pentru iubirea Sa nemarginita, aratata prin jertfa Fiulul Sau si manifestate prin puterea Duhului Sfant, in inimile celor rascumparati si mantuiti. Reeditarea cartii de cantari ce cuprinde tezaurul pretios al imnologiei credintei noastre, pastrat cu sfintenie in editiile precedente, a fost mult asteptata de intreaga fratietate din tara noastra.

 

Lucrarea de reeditare, insa, a reclamat o revizuire amanuntita a intregului text al cantarilor, precum si sistematizarea si repartizarea lor potrivita, munca ce a fost incredintata unei comisii de frati, numita in acest scop. Astfel, incununarea unei staruitoare si incordate munci se incheie cu reeditarea unei noi carti, cuprinzand un numar de 780 de cantari, care vine ca un dar mult asteptat al fratietatii noastre scumpe. Inmanuncherea imnurilor si cantarilor de-a lungul veacurilor, potrivite manifestarii credintei noastre, din aceasta carte, va purta definitiv denumirea de: CANTARILE EVANGHELIEI, deoarece din tot cuprinsul lor e simtit spiritul lui Hristos.

 

Tema ei hristocentrica este Mielul lui Dumnezeu, Jertfa Ispasitoare de pe cruce, prin care cantam si preamarim suprema opera divina, desavarsita pentru mantuirea noastra pe Golgota. In aceasta editie, care pastreaza schema vechilor editii, atotcuprinzatoare si cu o singura numerotare, ne apare ca o surpriza placuta si un numar de cantari noi. Considerand ca prin aceasta reeditare se atinge implinirea nazuintii fratietatii si procurarea unei bucurii, exprimam sincera noastra gratitudine si multumire tuturor celor care au prilejuit finalizarea acestei lucrari asteptata in bisericile si familiile credinciosilor nostri.

Mai multe informații
Editura Multimedia
Data aparitiei 13 mar. 1997
Numar de pagini 330
Tip coperta Soft cover
Autor Colectiv
Dimensiune [mm] 11.3 x 16.8 cm
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol