Pret

 1. 0,00 Lei - 99,99 Lei (231)
 2. 100,00 Lei - 199,99 Lei (4)
 3. 200,00 Lei si peste (1)

Culoare

 1. Alb (1)

Autor

Limba

 1. Limba Romana (201)

Editura


Religie si spiritualitate

Grid 
Lista 
 • Mark Mittelberg, autor al unor carti devenite bestsellere, iti va arata cum te poti bucura de o credinta solida pe care o poti impartasi prietenilor tai sceptici sau membrilor indoielnici din familia ta. Exista o temelie puternica a convingerilor tale. Analizeaza aceasta temelie impreuna cu: Mark Mittelberg este autorul cartilor Intrebari de care se tem crestinii (insotite de raspunsuri) si De ce este logic sa crezi. De asemenea, este principalul autor al cursului Cum sa devii un crestin contagios, care este folosit in intreaga lume. Impreuna cu Lee Strobel, conduce The Institute at Cherry Hills, in Denver, Colorado, unde locuieste impreuna cu familia sa.

  26,00 Lei
 • Trebuie sa fugim de zgomotul lumii pentru a putea distinge accentele vocii blande ce ne vorbeste linistit. Orice bun crestin isi doreste calauzire divina, dar cum sa cunoastem voia lui Dumnezeu? In Secretul calauzirii, F. B. Meyer ne arata cum. Lucrarea lui Meyer scoate in evidenta lucrurile pe care trebuie sa le facem—sa ne examinam motivatia, sa petrecem timp in studiul Cuvantului, sa ne cercetam inima pentru a nu lasa pacatul sa intre in ea—si pe cele la care trebuie sa meditam—„Invatatorul fagaduieste sa le fie tuturor sufletelor credincioase in pelerinajul lor spre Cetatea lui Dumnezeu ceea ce a fost stalpul de nor pentru copiii lui Israel.“ Prin stabilirea ordinii corecte a ceea ce trebuie sa facem pentru a primi calauzire—mai intai realitate, apoi credinta, si la urma simtire—, precum si prin invatatura cu privire la poveri si durere, lucrarea lui Meyer este de mare ajutor oricarui crestin.

  21,00 Lei
 • Speranta noastra nu se gaseste in intelegerea motivului pentru care Dumnezeu permite suferinta in vietile noastre. Ea nu se afla in convingerea ca intr-un fel sau altul vom razbi. Speranta noastra nu este in: medici, avocati, pastori, familie sau prieteni. Speranta noastra nu se gaseste in flexibilitatea sau ingeniozitatea noastra, nu sta in idei sau lucruri. Desi este posibil sa ne indreptam spre toate acestea in cautarea unui ajutor temporar, pana la urma, speranta noastra se afla in prezenta credincioasa si plina de bunatate a Domnului.- Paul David Tripp

  35,00 Lei
 • Disponibila in format electronic. Click aici! Pentru ca umblarea cu Isus nu inseamna o viata lipsita de riscuri Cu siguranta si tu te-ai intrebat in anumite circumstante de ce nu-ti raspunde Dumnezeu la rugaciuni. Vrei sa te rogi doar acele rugaciuni care primesc raspuns, care schimba vieti. Te-ai saturat de rugaciunile de rutina, facute cu jumatate de inima, inainte de masa. Rugaciuni periculoase nu este o alta carte minunata despre disciplina rugaciunii, care ne face sa ne simtim vinovati ca nu ne rugam mai mult. Dimpotriva, autorul ei ne arata ce se intampla atunci cand ne rugam cu sinceritate unui Dumnezeu viu. Rugaciunea misca inima lui Dumnezeu – dar unele rugaciuni Il misca mai mult decat altele. E timpul sa te rogi acele rugaciuni periculoase care au puterea sa te schimbe pe tine, pe oamenii pe care-i iubesti si pe cei pe care-i iubeste Dumnezeu. Esti incurajat sa accepti incertitudinea si sa inlocuiesti rugaciunile comode cu cele indraznete si pline de credinta.Atentie: Vei fi provocat. Vei fi testat. Vei fi si inspirat sa te rogi cu putere, cu foc. Vei descoperi secretul pentru a depasi fricile de respingere, de esec, de necunoscut si vei gusta binecuvantarile pe care le are Dumnezeu pentru tine. Vei castiga curajul necesar pentru a te ruga rugaciuni periculoase!

  33,00 Lei
 • Pornind de la alcatuirea cortului intalnirii din Vechiul Testament si a ritualurilor indeplinite de preoti pentru a se infatisa inaintea lui Dumnezeu, Derek Prince descrie cum crestinul noutestamentar poate intra in prezenta lui Dumnezeu, aducand Acestuia o inchinare placuta Lui si beneficiind astfel de binecuvantarile spirituale, fizice si emotionale ale unei inchinari veritabile.

  20,00 Lei
 • Dumnezeu tanjeste sa aiba o relatie mai profunda si mai intima cu tine. Cand ne rugam, El asculta. Dar asculti tu raspunsul pe care ti-l da? Ar trebui. A-L auzi pe Dumnezeu este un privilegiu si o bucurie, disponibile pentru fiecare copil al Lui. Ce inseamna sa Il asculti pe Dumnezeu? Cum deosebim vocea Lui? James Goll impartaseste principii biblice despre rugaciune si iti demonstreaza cum poti trai avand o inima care asteapta sa Il auda pe Dumnezeu. Continand instrumente practice si intamplari din viata cotidiana, cartea de fata te va echipa si te va inspira: - sa te apropii mai mult de Dumnezeu- sa crezi ca vrea sa Iti vorbeasca- sa Ii recunosti glasul- sa depasesti obstacolele care te impiedica sa Il auzi- sa nu te lasi indus in eroare de cuvinte care nu sunt ale Lui

  25,00 Lei
 • Satana stie ceva ce multi dintre noi nu realizeaza: omul este apogeul creatiei lui Dumnezeu. El este capodopera Sa, fiind creat dupa chipul si asemanarea Sa. Atunci cand ne scapa acest adevar, cand ne agatam de o imagine de sine proasta, modelata de esecuri si infrangeri, noi ii oferim vrajmasului putere asupra noastra – iar el invinge.In aceasta carte plina de putere, care ne si intareste, Charles Kraft ne ajuta sa ne intelegem pozitia valorii inestimabile pe care o avem in ochii lui Dumnezeu. Demascand atacurile spirituale la adresa fiecarui credincios, el raspunde la intrebari precum: - Ce inseamna existenta ta pentru Dumnezeu?- Ce inseamna ea pentru Satana?- Ce este vindecarea profunda? Lupta pentru imaginea voastra de sine poate fi castigata! In parteneriat cu Isus, puteti sa va descoperiti adevarata identitate. Vrajmasul stie cine sunteti. Voi stiti?

  24,00 Lei
 • Prezenta lui Dumnezeu ne poate surprinde chiar si in momentele cele mai marunte si mai repetitive ale zilei. Cum vom imbratisa sacrul in obisnuit si obisnuitul in sacru? Construita in jurul unei zile banale, aceasta care exploreaza viata de zi cu zi prin lentila liturghiei, a practicilor marunte si a deprinderilor care ne formeaza. Fiecare capitol abordeaza ceva – aranjarea patului, periatul dintilor, pierderea cheilor – ce autoarea face zilnic. Inspirata de varietatea vietii sale ca slujitor in campusul universitar, preot anglican, prietena, sotie si mama, Tish Harrison Warren ne ofera o teologie practica pentru viata noastra de toate zilele. Fiecare activitate are de-a face cu o practica spirituala, dar si cu ceva tipic inchinarii noastre de duminica.

  29,00 Lei
 • Cu pasiune si claritate, Dr. Tony Evans explica pe intelesul tuturor principiile razboiului spiritual, astfel incat cu puterea si autoritatea pe care ti le-a dat Dumnezeu sa poti depasi in trairea crestina toate provocarile si obstacolele cu care te confrunti. In urma lecturii acestei carti, vei invata: -sa recunosti strategia de lupta a lui Satan - sa folosesti in mod activ armura lui Dumnezeu - sa gasesti putere in rugaciune si plinatate in Hristos -sa invingi dependenta de substante chimice, dependenta sexuala, emotionala, relationala si altele de acest fel

  32,00 Lei
 • „Ce privilegii iti ofera credinta ta? Care este semnul distinctiv al alesilor lui Dumnezeu?” - aceste intrebari ii erau adresate deseori lui Ivan Petrovici Plett in anii in care s-a aflat in conditii dificile de detentie. In perioada anilor 1968-1986, a fost judecat de trei ori si condamnat ca predicator al Evangheliei, ca conlucrator al tipografiei clandestine „Crestinul”, ca slujitor al Bisericii, care s-a consacrat in lucrarea de evanghelizare.

  12,00 Lei
Grid 
Lista