Pret

 1. 0,00 Lei - 99,99 Lei (193)
 2. 100,00 Lei - 199,99 Lei (4)
 3. 200,00 Lei si peste (1)

Culoare

 1. Alb (1)

Autor

Limba

 1. Limba Romana (164)

Editura


Religie si spiritualitate

Grid 
Lista 
 • VEDEM ADEVARUL. TRAIM ADEVARUL. Traim intr-o cultura vizuala, bazandu-ne pe infografice si pe alte elemente vizuale care sa ne ajute sa intelegem conceptele noi si dificile. Totusi reprezentarea vizuala a adevarului nu e o idee inedita. Dumnezeu le-a comunicat adevarul Sau in mod vizual celor din poporul Sau prin cortul intalnirii, prin ceremoniile religioase si chiar prin cruce. Cartea Teologie vizuala prezinta conceptele si principiile teologiei sistematice intr-un fel proaspat, placut si transformator. Folosind reprezentari grafice si text care merg mana in mana, aceasta resursa unica te ajuta sa legi adevarul Bibliei de aplicarea lui in viata ta.

  60,00 Lei
 • Cat mai avem pana in vesnicie? Majoritatea oamenilor cred in viata dupa moarte, caci Dumnezeu „a pus chiar si vesnicia in inimile lor“. Insa cei mai multi considera ca vesnicia va incepe abia dupa moarte.Isus Cristos insa vorbeste despre vesnicie in cu totul alti termeni. De fapt, El vorbeste o singura data despre „viata vesnica“, intr-un fel care s-a pierdut din vedere la scara larga in zilele noastre: „Si viata vesnica este aceasta: sa Te cunoasca pe Tine, singurul Dumnezeu adevarat, si pe Isus Cristos, pe care L-ai trimis Tu“. Viata vesnica inseamna cunoasterea lui Dumnezeu.Este timpul sa intelegem ca vesnicia este in plina desfasurare, iar noi suntem invitati sa fim parte din ea – acum.

  33,00 Lei
 • In aceasta carticica ti se va prezenta un discurs despre HARUL lui Dumnezeu si despre mantuirea prin acest har. Discurs in care vei gasi modul in care fiecare Persoana din Dumnezeire isi are partea Sa in mantuirea pacatosului. I. Tatal Isi manifesta harul. II. Fiul Isi manifesta harul. III. Si Duhul Isi manifesta harul. Lucruri pe care le vei gasi aici tratate in mod particular.

  12,00 Lei
 • Oare mai sunt minuni astazi? De ce Dumnezeu nu mai lucreaza cu asa putere precum in perioada apostolica? Duhul Sfant a avut o implicare directa doar in primul secol al Bisericii crestine? Toate aceste intrebari ii framanta pe credinciosii sinceri care isi doresc o traire placuta inaintea lui Dumnezeu. Aceasta carte cuprinde marturii din viata unor credinciosi care au avut experiente deosebite prin Duhul Sfant. Chiar daca uneori situatiile de viata par imposibile, prin lucrarea Duhului Sfant cu putere in viata unor oameni, acele situatii devin posibile.

  30,00 Lei
 • In zilele noastre, cand se vorbeste atat de mult despre spiritualitate, devine tot mai important sa stim ce intelegem prin rugaciunea crestina. Rugaciunea crestina este rugaciunea adresata Tatalui, prin Fiul, de catre Duhul Sfant. Capitolele centrale ale cartii se ocupa de ceea ce credem ca este rugaciunea. Dumnezeu este dragoste. Aelred de Rievaulx, un scriitor medieval, a interpretat aceasta ca insemnand „Dumnezeu este prietenie". Rugaciunile noastre sunt un raspuns la prietenia si dragostea lui Dumnezeu. lata de ce in aceasta carte am facut o paralela intre prietenie si rugaciune. Noi suntem transformati prin rugaciune. Soren Kierkegaard a spus: "Rugaciunea nu il schimba pe Dumnezeu, dar il transforma pe cel ce se roaga." Noi nu ne rugam pentru a-L informa pe Dumnezeu, ci ne rugam „faca-se voia Ta“ pentru ca, in compania lui Dumnezeu, intreaga noastra fiinta va incepe sa fie modelata de viata si de duhul rugaciunii.

  48,00 Lei
 • Tom Wright si-a asumat o sarcina extraordinara: sa furnizeze ghiduri cuprinzatoare pentru toate cartile din Noul Testament, impreuna cu propria traducere a textului original. Fiecare pericopa este urmata de un comentariu extrem de lizibil, cu informatii utile din context. Formatul este potrivit si pentru studiu zilnic personal. Opinii despre seria "Noul Testament pentru toti": „Fiecare carte este scrisa in limbajul familiar si accesibil al lui Wright si poate fi utilizata pentru studii individuale sau in grup, pentru a imbunatati intelegerea cititorilor Noului Testament.“ -- Life and Work „Aceasta opera reprezinta probabil cel mai interesant proiect care s-a realizat in educatia crestina din Marea Britanie de mai multi ani incoace.“ -- Expository Times „Wright scrie minunat, accesibil si la fel de lin ca pana unei lebede.“ Site-ul „Ship of Fools“

  30,00 Lei
 • In aceasta inspirata si necesara chemare la actiune, Don Finto, un autor bine vandut si pastor, provoaca credinciosii din intreaga lume in a deveni implinitori radicali ai voii lui Dumnezeu si furnizori ai puterii Lui, in ciuda intunericului care se contureaza. In timp ce se concentreaza pe Sfanta Scriptura, el ne descopera cum putem citi semnele timpurilor, cum sa ne pregatim pentru zilele extraordinare ce ne stau in fata, inclusiv cum: - Sa redobandim o imaginatie dumnezeiasca - Sa traim si sa ne rugam Cuvantul lui Dumnezeu - Sa ne luptam in credinta pentru promisiunile lui Dumnezeu - Sa tinem pasul cu Duhul Sfant - Sa traim intr-o comunitate autentica - si multe altele!

  30,00 Lei
 • De peste 20 de ani, Duhul Sfânt vorbește clar Bisericii că suntem într-un război cât se poate de real împotriva Satanei, și că trebuie să biruim. În tot acest timp, Eddie Smith s-a remarcat a fi unul din liderii de mijlocire din prima linie de front a războiului spiritual. A făcut un mare favor Bisericii scriind cartea aceasta, Găsirea semnificației războiului spiritual, pentru că aici a consemnat ceea ce a învățat din această slujire și experiența lui practică în domeniu. În opinia mea, cartea aceasta este cel mai bun sumar al învățăturii despre războiul spiritual.” - C. Peter Wagner, Chancellor, Wagner Leadership Institute „Eddie Smith a făcut un mare serviciu mișcării de rugăciune prin abordarea sa echilibrată și dinamică. În această vreme de mare intensitate a războiului spiritual, cartea aceasta trebuie să fie citită urgent!" - Cindy Jacobs, Generals International, autor al cărții Manifestul Reformei

  30,00 Lei
 • De ce consumăm atât de mult din timpul, energia şi resursele noastre ca să îi invităm pe oameni, când Isus Şi le-a consumat făcându-Se invitat? Ne-am pierdut noi ca Biserică arta de a ne face invitaţi? Şi dacă da, cum am putea să o redescoperim? Cartea Shalom adresează aceste întrebări şi, la fel ca celelalte cărţi ale trilogiei, pune la dispoziţie un şablon practic format din patru paşi, uşor de urmat şi totuşi cu o perspectivă revoluţionară. Folosită astăzi de creştini de pretutindeni, strategia Shalom te echipează să ajungi la oameni prin metodele pe care le-a arătat Isus celor care-L urmau, pe care le-a poruncit ucenicilor să le implementeze şi pe care l-a călăuzit pe apostolul Pavel să le utilizeze. Isus nu a venit doar ca să ne salveze. A venit să ne recruteze. În această lume tot mai polarizată, misiunea noastră este să-i conducem pe oameni la pace cu Dumnezeu.

  25,00 Lei
 • Castelul interior este una dintre cele mai importante lucrari ale misticii crestine apusene. Cunoscuta si iubita de intreaga lume crestina, ea constituie - alaturi de Noaptea intunecata a Sfantului Ioan al Crucii - o piesa de referinta a misticii carmelitane a Spaniei „Secolului de Aur”, care isi pastreaza inca, prin prospetimea si sinceritatea ei, actualitatea si puterea de transformare a sufletului cititorului. Sfanta Tereza de Avila a trait in Spania secolului al XVI-lea si a avut o activitate foarte vasta atat in plan concret - ca fondatoare de noi manastiri carmelitane –, cat si in plan spiritual, ca asceta si mistica desavarsita. Supusa privirii exigente a Inchizitiei, controversata si putin inteleasa in vremea sa, datorita limbajului simplu si direct cu care scrie, a cuvintelor provenind direct din suflet, din trairea nemijlocita a comuniunii cu Cel Rastignit, la care ne indeamna peste veacuri sa „atintim mereu ochii”, Sfanta Tereza de Avila lasa umanitatii o marturie nepretuita de smerenie, lumina interioara si credinta. Ea analizeaza sufletul uman folosind alegoria unui castel cu sapte randuri de Lacasuri, din ce in ce mai apropiate de Dumnezeu, adevarata „scara a lui Iacob”, pe care sufletul, insetat de iubirea Lui, ascensioneaza, in drumul sau catre desavarsire.

  39,00 Lei
Grid 
Lista