Detectiv prin Biblie

Autor
Peter Martin
35,00 RON
Monedă
Peste 330 bucati cumparate.
Rating:
100 % of 100
niciunul

Esti un super detectiv?

Aceasta carte este un cufar de comori cu imagini detaliate din fascinanta lume a Bibliei.
Acum ai ocazia sa iti exersezi calitatile de detectiv in gasirea unor personaje si obiecte din cele mai vechi timpuri, precum si zeci de animale, pasari - si chiar broaste.
Pe masura ce vei reusi sa solutionezi fiecare caz in parte, vei deveni un adevarat expert in reconstituirea unora dintre cele mai captivante povestiri biblice.

Orice bun cunoscator al Bibliei ar trebui sa aiba ceva din flerul si meticulozitatea lui Shelrock Holmes! Ca tanar detectiv prin Biblie, ai acum ocazia sa gasesti solutii la cel putin 17 cazuri, raspunzand la toate intrebarile ingenioase de pe fiecare pagina frumos ilustrata a cartii Detectiv prin Biblie. In unele cazuri vei fi surprins de tot felul de detalii din viata de zi cu zi a personajelor biblice, alteori vei avea de cercetat evenimente care iti vor suscita interesul si pasiunea de a-ti forma o imagine de ansamblu cat mai clara asupra istoriei Bibliei.

Detectiv prin Biblie este o carte atat de captivanta, incat orice „super-agent” trebuie sa o parcurga cel putin o data, de la un capat la celalalt. In putine cuvinte, dar cu imagini elocvente, fiecare cititor va fi captivat de invataturile, cultura si modul de viata al oamenilor din timpurile biblice.

  • Cumpără 10 buc cu 32,20 RON /buc și economisești  8%
  • Cumpără 50 buc cu 26,95 RON /buc și economisești  23%
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Esti un super detectiv?

Aceasta carte este un cufar de comori cu imagini detaliate din fascinanta lume a Bibliei.
Acum ai ocazia sa iti exersezi calitatile de detectiv in gasirea unor personaje si obiecte din cele mai vechi timpuri, precum si zeci de animale, pasari - si chiar broaste.
Pe masura ce vei reusi sa solutionezi fiecare caz in parte, vei deveni un adevarat expert in reconstituirea unora dintre cele mai captivante povestiri biblice.

Orice bun cunoscator al Bibliei ar trebui sa aiba ceva din flerul si meticulozitatea lui Shelrock Holmes! Ca tanar detectiv prin Biblie, ai acum ocazia sa gasesti solutii la cel putin 17 cazuri, raspunzand la toate intrebarile ingenioase de pe fiecare pagina frumos ilustrata a cartii Detectiv prin Biblie. In unele cazuri vei fi surprins de tot felul de detalii din viata de zi cu zi a personajelor biblice, alteori vei avea de cercetat evenimente care iti vor suscita interesul si pasiunea de a-ti forma o imagine de ansamblu cat mai clara asupra istoriei Bibliei.

Detectiv prin Biblie este o carte atat de captivanta, incat orice „super-agent” trebuie sa o parcurga cel putin o data, de la un capat la celalalt. In putine cuvinte, dar cu imagini elocvente, fiecare cititor va fi captivat de invataturile, cultura si modul de viata al oamenilor din timpurile biblice.

Daca urmaresti sa implementezi  inca de timpuriu in viata copiilor invataturile fundamentale ale Scripturii, aceasta resursa iti va fi de un real folos, atat in familie, cat si la grupele de copii din biserica sau in diferitele evenimente speciale. Pe langa invataturile biblice valoroase pe care le vor deprinde, tinerii detectivi vor avea ocazia sa-si descopere talentele si abilitatile unice cu care Dumnezeu i-a inzestrat pe fiecare dintre ei.

Cuprins:
Noe, crescatorul de animale
Avraam si tabara de nomazi
Robi in Egipt
Moise, Legea si Cortul intalnirii
Cultivarea pamantului
O batalie impotriva filistenilor
Ierusalimul pe vremea regelui Solomon
Atacul asirienilor
Exilati in Babilon
Un recensamant in Betleem
Un invatacel in Nazaret
Un oras pescaresc pe malul Marii Galileei
Curtea Templului
Moartea lui Isus
Petru predica despre Isus
Predicarea in Corint
Orasul-port Cezareea

Mai multe informații
ISBN 9783944772271
Editura Lumina Lumii
Data aparitiei 4 mar. 2021
Numar de pagini 48
Tip coperta hardcover
Autor Peter Martin
Dimensiune [mm] 210X297
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...
CUMPARAT DESEORI IMPREUNA CU...