Ghidul unui cuplu ocupat

Descriere

Supranumita „America’s Family Manager“ de catre media si de catre milioane de mame, Kathy Peel este autoarea a 21 de carti, vandute in peste 2 milioane de exemplare. De asemenea, scrie regulat in mai multe publicatii, inclusiv din mediul online. Compania fondata si condusa de ea, Family Manager, ini­tiaza femei din intreaga lume in arta subtila si solicitanta a managementului familiei.
Confruntandu-se ea insasi cu numeroase provocari in viata profesionala si de familie (a crescut trei copii in timp ce si-a condus afacerea de la domiciliu si a invins in lupta cu cancerul), Kathy a pus ordine in amalgamul de activitati si indatoriri casnice si, cu ajutorul sotului ei, Bill, a aplicat cu succes principii moderne de management in organizarea si conducerea „companiei“ care este familia sa. Cartile sale redau reteta acestui succes si expun instrumente eficiente pentru transformarea vietii de familie intr-o experienta savuroasa si memorabila.


„Sa te ocupi de familie necesita mult efort si poate fi o munca solitara si neapreciata. Atunci cand noianul de sarcini zilnice (gatit, curatenie, spalat rufe, navigat in jurul copiilor etc.) stoarce orice picatura de bucurie din viata ta, primeste-o cu bratele deschise pe Kathy Peel! Intelepciunea ei, spiritul si perspectiva originale te vor calma si te vor inspira. Pe tot parcursul cartii, multumita lui Bill Peel, apare si punctul de vedere al unui barbat. Parerile lui iti vor oferi o perspectiva minunata si te vor face sa apreciezi mai mult eforturile pe care le intreprinde jumatatea ta.“
ANN MATTURRO GAULT,
scriitoare si editorialista pe teme educationale
„Indiferent cat de buna sau rea este casnicia ta, speranta sincera combinata cu un plan realist de actiune pentru a imbunatati lucru­rile sunt ca un pahar de apa rece intr-o zi inabusitor de fierbinte. Ghidul unui cuplu ocupat este paharul de apa rece perfect de care are nevoie casnicia ta!“
Tom Ziglar, CEO la Ziglar


Kathy Peel este supranumita „America’s Family Manager“ („Managerul familiei americane“) de catre media si de catre milioane de mame. Este autoarea a 21 de carti (cu peste 2 milioane de exemplare vandute), incluzand Desperate Households si The Busy Mom’s Guide to a Happy, Organized Home. In 2009 a castigat premiul Mom’s Choice Award pentru „Cea mai buna resursa pentru familie si cresterea copiilor“, precum si un premiu onorific oferit de National Association of Parenting Publications.
Este fondatoarea si directorul executiv al Family Manager, compania care le furnizeaza femeilor din intreaga lume curajul si instrumentele necesare pentru a construi familii -puternice si camine fericite si organizate (www.familymanager.com). De asemenea, Kathy scrie saptamanal pe blogul Family Manager pentru ParentDish, detinut de AOL, este consilier AOL pentru copii si familie si se afla in consiliul de experti al revistei Parenting si al site_ului InternetSafety.com. Redacteaza un editorial lunar in publicatia HomeLife si scrie regulat materiale pentru American Profile. Articolele si sfaturile ei au aparut in numeroase publicatii, inclusiv Real Simple, First for Women, Family Circle, Reader’s Digest, Ladies’ Home Journal si Redbook.
Kathy Peel acorda frecvent interviuri pentru televiziuni si posturi radiofonice si a avut aparitii repetate in emisiunile The Oprah Winfrey Show, The Early Show, The Today Show, la CNN, la HGTV, in The 700 Club, Focus on the Family, Midday Connection al Moody Radio si Janet Parshall’s America. Discursurile ei antrenante sunt intampinate intotdeauna cu entuziasm la evenimentele pentru femei, in programele corporatiste si seminariile organizate de biserici.

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Ghidul unui cuplu ocupat

Ghidul unui cuplu ocupat
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Ghidul unui cuplu ocupat

Cum sa impartasiti si munca, si bucuria.


In contextul crizei economice globale si al schimbarii perceptiei asupra structurii familiei, rolul de parinte pare a fi unul ingrat, necesitand competente din ce in ce mai diverse, dar si doze uriase de energie, resurse financiare, idei si rabdare. Confruntat zilnic cu nevoia de a stabili sarcini, de a negocia cu copiii diferite indatoriri, de a fixa termene si a imparti banii pentru cheltuielile familiei, parintele modern trebuie sa devina un adevarat artist al administrarii caminului.
De ce sa nu transferam principiile managementului din domeniul afacerilor in acela al familiei? Cu un pic de coordonare a echipei pe care o formeaza orice familie si cu un dram de organizare a metodelor si resurselor, orice efort casnic devine o rutina placuta, incepand cu gestionarea meniurilor si a curateniei si terminand cu administrarea finantelor familiei si a activitatilor recreative.

34,00 Lei

Valabilitate: In stoc

34,00 Lei

Acest produs iti aduce 34 puncte de fidelitate.

More
Less
Adauga la Wishlist

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.
ISBN:
978-606-588-814-2
Editura:
Curtea Veche
Data aparitiei:
Numar de pagini:
280
Tip coperta:
brosata
Autor:
Dimensiune [mm]:
150x220
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Limba Romana