Intorc vorba diavolului

Descriere

Prefata 

De-a lungul intregii sale vieti, dr. A.W.Tozer nu a ezitat sa recunoasca faptul ca nu avea nici o placere sa predice despre desavarsirea spirituala, din cauza ca intalnea opozitia lui Satan literalmente fata in fata. 
Cand a predicat cele douasprezece predici publicate in cartea de fata, pastoral Tozer a spus bisericii sale din Chicago: 
"N-am petrecut niciodata mai mult timp, n-am avut parte niciodata de mai multa durere si niciodata nu am stat mai mult in rugaciune pentru oricare alte serii de predici din slujirea mea. 
Din cauza importantei acestora, am simtit realmente cum Satan incerca sa zadarniceasca scopul lui Dumnezeu. Simteam ca sunt in contact direct cu iadul. 
In biserica sunt foarte multi orbi spiritual, iar lucrul acesta ma face sa-I spun lui Dumnezeu ca vreau sa pot vedea - vreau sa fiu un om care sa vada scrisul cu litere mici. Vreau sa inteleg, sa patrund adanc si sa am discernamant in ceea ce priveste planul complet al lui Dumnezeu. Vreau sa evaluez situatia si sa o vad asa cum o vede Dumnezeu - sa stiu rolul lui Dumnezeu in aceasta vreme de confuzie religioasa. 
Acum, acest lucru face ca viata cu un astfel de om sa nu fie tocmai usoara. Nu-l face popular si nici nu creeaza probleme politiei ca sa tina in frau multimea simpatizantilor. 
Aceasta serie de predici m-a fortat deseori sa merg pe urmele opozitiei si ispitei pana in fata dusmanului! Dar as prefera mai degraba sa fie asa, decat sa fiu nevoit sa recunosc - asa cum altii vor trebui sa recunoasca - faptul ca o viata intreaga am predicat Cuvantul lui Dumnezeu si totusi nu m-am intalnit niciodata cu diavolul in lupta deschisa! 
In timpul pregatirilor, am avut parte de lupte si confruntari, de suspine si dureri. Cred ca aceasta inseamna lupta lui Isus retraita in oamenii Sai. Unii din cei prezenti ati simtit-o si voi. Unii dintre voi ati intrat intr-o experienta cu Dumnezeu mai noua, mai binecuvantata, mai fericita, care abia incepe pentru voi! 
Am primit scrisori referitoare la aceste predici. Cei mai curajosi, s-au semnat. Cei lasi, au scris fara sa-si semneze numele. Sugestia lor pare sa fie ca eu sunt un 'fanfaron' pentru ca predic despre desavarsire si ca incerc sa-mi fac o reputatie de a fi 'sfant'. 
Dar va voi spune ceva: e placut atunci cand stii ca esti destul de aproape de adversar, ca sa-i poti auzi racnetul! Prea multi crestini nu au intrat deloc pe 'teritoriul leului'!" 
Majoritatea acelora dintre voi care veti continua sa cititi lucrurile spuse pe fata si direct de catre dr. Tozer cu privire la trairea unei vieti ca a lui Hristos, nu ati auzit predicile asa cum au fost adresate. Asadar, speranta noastra este aceeasi pe care o avea Tozer pentru ascultatorii sai: ca voi va veti impotrivi ispitelor de a fi crestini 'obisnuiti' si ca veti da navala spre victoria binecuvantata de pe 'teritoriul leului'! 

Cuprins 

Prefata 
1. Intorc vorba diavolului! 
2. Crestinism - jocuri si distractie? 
3. Intotdeauna franam brusc 
4. Nu poti fi un prunc toata viata 
5. V-ati oprit brusc din mers? 
6. Si denominatiile pot decadea! 
7. Noaptea intunecata, intunecata a sufletului! 
8. Dumnezeu l-a auzit pe Ilie pentru ca Ilie L-a auzit pe Dumnezeu! 
9. Nu-ti azvarli capul - vei avea nevoie de el! 
10. Uita ca ti-au spus sa-ti tii gura inchisa 
11. Atentie: vointa proprie te va scarpina pe spate 
12. Cat de mult Il mai poti nesocoti pe Hristosul lui Dumnezeu?

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Intorc vorba diavolului

Intorc vorba diavolului
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Intorc vorba diavolului

De-a lungul intregii sale vieti, dr. A.W.Tozer nu a ezitat sa recunoasca faptul ca nu avea nici o placere sa predice despre desavarsirea spirituala, din cauza ca intalnea opozitia lui Satan literalmente fata in fata. Cand a predicat cele douasprezece predici publicate in cartea de fata, pastoral Tozer a spus bisericii sale din Chicago: "N-am petrecut niciodata mai mult timp, n-am avut parte niciodata de mai multa durere si niciodata nu am stat mai mult in rugaciune pentru oricare alte serii de predici din slujirea mea." 

12,00 Lei

Valabilitate: In stoc

12,00 Lei

Acest produs iti aduce 12 puncte de fidelitate.

More
Less
Adauga la Wishlist

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.
ISBN:
978-973-88682-6-7
Editura:
Perla Suferintei
Data aparitiei:
Numar de pagini:
127
Tip coperta:
softcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
147x210
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Nu