Libertate pentru mame

Descriere

In „Libertate pentru mame”, Denise Glenn te va conduce in explorarea lui Ioan 15. Fiind un studiu biblic de 8 saptamani, pentru grupuri sau individual, aceasta carte este pentru femeile de toate varstele. In interiorul ei vei gasi studiul biblic in profunzime, al lui Denise, combinat cu istoriile sale pline de caldura sufleteasca si insotite de sfaturi privind cresterea copiilor. Fie ca ai copii mici sau adolescenti, vei descoperi, in acest studiu, principii fundamentale care iti vor aduce libertate pentru a fi mama care tanjesti sa fii. Desi acest manual nu este o soluti instanta la toate problemele tale ca parinte, e un studiu biblic solid care te va purta adanc in Cuvantul lui Dumnezeu, pentru ca sa descoperi ca Isus nu a venit doar pentru a te ajuta cu viata ta - El a venit sa FIE viata ta!


Studiu „Libertate pentru mame” te ajuta:
- Sa descoperi sursa implinirii nevoii tale de iubire si sa recunosti capcane comune in cresterea copiilor;
- Sa te ocupi decisiv de obiceiuri rele ce tin de cresterea copiilor si sa experimentezi pacea lui Dumnezeu;
- Sa lasi ca pacea si dragostea lui Cristos sa fie in tine, pentru ca familia ta sa se bucure de tine ca mama si sotie.


„Cresterea copiilor este cea mai grea slujba din cate exista. Materialele lui Denise asaza in mainile mamelor unelte puternice ce le fac capabile sa parcurga aceasta calatorie victorioase.” - Josh McDowell, vorbitor si autor


Denise Glenn este autor, vorbitor si fondator al lucrarii „Intelepciune pentru mame”. Denise a inceput aceasta lucrare in anul 1981 cand avea de crescut trei prescolari. De la un timp de rugaciune cu o alta mama aceasta lucrare a crescut si include femei din toata America si din lumea intreaga. Denise a pregatit lideri in lumea intreaga si a fost vorbitor principal la conferinte in Austria, Rusia, Ucraina, Belarus, China, Coreea, Australia, Kenya sau Botswana.

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Libertate pentru mame

Libertate pentru mame
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Libertate pentru mame

Veti cunoaste adevarul, si adevarul va va face slobozi. - Ioan 8:32


Cerintele pentru cresterea copiilor, ale vietii de familie sau cea de persoana necasatorita, cariera si programul de munca aglomerat te pot lasa epuizat si gol. Atunci cand e vremea sa invingi aceste provocari iti dai seama ca nu poti oferi ceea ce nu ai. Asadar de unde iti umpli „galeata iubirii”? Unde poti gasi o sursa pentru implinirea nevoilor, pentru ca mai apoi sa te ocupi si sa porti de grija familiei tale?

52,00 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

52,00 Lei
ISBN:
978-973-53-1996-0
Editura:
Risoprint
Data aparitiei:
Numar de pagini:
214
Tip coperta:
brosata
Autor:
Dimensiune [mm]:
210x295
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Limba Romana