Maleahi, glasul zilelor din urma

Autor
T. Austin-Sparks
10,00 RON
Monedă
niciunul

Maleahi leaga venirea Domului de doua elemente: unul este rapirea, iar celalalt este necazul care va veni peste poporul lui Dumnezeu… – necaz pentru unii din poporul Domnului la venirea Sa, rapire pentru altii. Necazul va fi necesar ca instrument de purificare. Domnul trebuie sa fie glorificat in sfintii Lui si privit cu uimire de toti cei care vad.

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Maleahi leaga venirea Domului de doua elemente: unul este rapirea, iar celalalt este necazul care va veni peste poporul lui Dumnezeu… – necaz pentru unii din poporul Domnului la venirea Sa, rapire pentru altii. Necazul va fi necesar ca instrument de purificare. Domnul trebuie sa fie glorificat in sfintii Lui si privit cu uimire de toti cei care vad. El cauta sa obtina un popor care sa reflecte propriul Sau chip. … dar sunt unii a caror inima nu este dedicata total Domnului; … pentru ei, venirea Domnului inseamna necaz, nu pentru distrugerea lor, ci pentru salvarea lor. Unii vor avea nevoie de necaz pentru a ajunge sa fie complet dedicati lui Dumnezeu – iar necazul nu este departe.
Eu nu astept necazul, ci rapirea, dar nu vom fi rapiti daca traim oricum viata crestina. Cei care vor fi rapiti vor fi cei in care se reflecta Fata Lui, dar ceilalti vor fi pregatiti prin intermediul necazului. Primiti cu ingaduinta acest cuvant. Am intalnit foarte multi crestini care resping orice sugestie de acest fel… Cand Domnul va veni si ii va lua pe cei care Il cauta in ascuns, va urma necazul. Binecuvantat sa fie Dumnezeu ca necazul va naste sfinti, va face o lucrare in inimi. Totusi, nu este neaparat necesar sa trecem prin focul necazului; putem fi rapiti. Hotarator in aceasta chestiune este modul in care tratam Persoana si lucrarea Domnului Isus.

Mai multe informații
ISBN 9786068651835
Editura Lampadarul de Aur
Data aparitiei 23 apr. 2023
Numar de pagini 46
Tip coperta Paperback
Autor T. Austin-Sparks
Dimensiune [mm] 130 x 200
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...