Mesagerul Cincizecimii

Autor
Nikolai Usaci & Vladimir Tkacenko
41,00 RON
Monedă
Peste 50 bucati cumparate.
niciunul

Lumina lumineaza in intuneric, si intunericul n-a biruit-o“ (Ioan 1:5), iata puternicul adevar biblic transmis cu atata forta spirituala de continutul cartii Mesagerul Cincizecimii, care devine astfel o marturie autentica a faptului ca o luminita, oricat de firava ar fi, poate sa se opuna intunericului, risipindu-l, iar intunericul nu o poate stinge, oricat de mare ar fi el. 
O viata transformata, renascuta prin botezul si umplerea cu Duhul Sfant si pusa la dispozitia lui Dumnezeu – iata secretul unei eficiente implicari in largirea Imparatiei lui Dumnezeu, care nu sta in vorbe, ci in putere! 

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
  • Cumpără 10 buc cu 37,72 RON /buc și economisești  8%
  • Cumpără 50 buc cu 31,57 RON /buc și economisești  23%
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 41 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

O parte din istoria miºcãrii penticostale din Rusia

Va oferim aceasta carte intr-un numar de exemplare foarte limitat. Cartea a fost tiparita cu scop precis si nu va fi disponibila in vanzare in librarii in cantitate mare si nici perioada lunga.


Lumina lumineaza in intuneric, si intunericul n-a biruit-o“ (Ioan 1:5), iata puternicul adevar biblic transmis cu atata forta spirituala de continutul cartii Mesagerul Cincizecimii, care devine astfel o marturie autentica a faptului ca o luminita, oricat de firava ar fi, poate sa se opuna intunericului, risipindu-l, iar intunericul nu o poate stinge, oricat de mare ar fi el.
O viata transformata, renascuta prin botezul si umplerea cu Duhul Sfant si pusa la dispozitia lui Dumnezeu – iata secretul unei eficiente implicari in largirea Imparatiei lui Dumnezeu, care nu sta in vorbe, ci in putere! Lecturarea acestei carti ne provoaca la o trezire imperios necesara si posibila in aceste vremuri printr-o abundenta revarsare a Duhului Sfant.
Romi Mocan, Secretar General al Cultului Penticostal si
pastor in Biserica Penticostala Nr. 1 din Dej

Cartea Mesagerul Cincizecimii prezinta o parte din istoria crestinilor de crez evanghelic din fosta Uniune Sovietica si, in prim plan, din viata si activitatea lui Ivan Efimovici Voronaev, un slujitor folosit de Dumnezeu in perioada cea mai rodnica a acestei lucrari. Este o lectura necesara pentru toti credinciosii, mai cu seama pentru cei implicati in lucrarea Domnului – atat pentru a constientiza nevoia absoluta de a fi lucratori impreuna cu Dumnezeu, sub ungerea Duhului Sfant, cat si pentru a intelege lupta si pretul platit de cei care s-au angajat in legamantul sacru al misiunii mantuirii unei lumi pierdute.
Viitorul, poate apropiat, ne poate readuce intr-un context martiric, dar daca este sub semnul adevaratei Cincizecimi este dovada de necontestat a domniei Fiului lui Dumnezeu si a apropiatei Lui reveniri in slava „ca sa fie proslavit in sfintii Sai“ (2 Tesaloniceni 1:10).
Iosif Anca, pastor in Biserica Penticostala „Betel“ din Arad

Mai multe informații
ISBN 978-973-1813-43-1
Editura Scriptum
Data aparitiei 28.11.2011
Numar de pagini 416
Tip coperta softcover
Autor Nikolai Usaci & Vladimir Tkacenko
Dimensiune [mm] 145X205
Limba Nu
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol