Ordine in universul interior

Descriere

AUTOR: Gordon MacDonald; fost pastor al bisericii Grace Chapel, Lexington, Massachussetts, actualmente preşedinte al organizaţiei de misiune printre studenţi Inter-Varsity Christian Fellowship din Statele Unite, una dintre cele mai mari organizaţii de acest gen din lume. Gordon MacDonald este cunoscut multor cititori din ţara noastră datorită cărţii sale apărute în limba romînă Un tată eficace.


SUBIECT: Principiile şi practicile fundamentale ale unei vieţi interioare în bună rînduială, care să poată susţine crizele şi presiunile vieţii exterioare.


REZUMAT:
Ordine în universul interior este o invitaţie la autoanaliză: Cum este viaţa noastră interioară Uneori în spatele aparenţelor, al succesului, activismului febril şi siguranţei de sine se ascunde o prăpastie imensă, care se cască treptat în forul nostru lăuntric, prăbuşirea exterioară fiind doar o problemă de timp şi circumstanţe.

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Ordine in universul interior

Ordine in universul interior
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Ordine in universul interior

REZUMAT: Ordine în universul interior este o invitaţie la autoanaliză: Cum este viaţa noastră interioară Uneori în spatele aparenţelor, al succesului, activismului febril şi siguranţei de sine se ascunde o prăpastie imensă, care se cască treptat în forul nostru lăuntric, prăbuşirea exterioară fiind doar o problemă de timp şi circumstanţe.

Pret: 50,00 Lei

Special Price 37,50 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

Pret: 50,00 Lei

Special Price 37,50 Lei

ISBN:
978-973-9212-79-4
Editura:
Logos
Data aparitiei:
Numar de pagini:
266
Tip coperta:
hardcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
165x235
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
N/A