Un caz de justitie: Recuperarea binecuvantarilor pierdute

Autor
Marjorie Cole
36,00 RON
Monedă
niciunul

Cartea „Un caz de justitie” ne descopera „misterele nelegiuirii”, care au fost ingropate adanc in genealogia noastra, prin urmarirea tiparelor de suferinta si pierdere si identificarea locurilor in care au loc atacurile demonice.

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 36 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Un caz de justitie: Recuperarea binecuvantarilor pierdute
Cartea „Un caz de justitie” ne descopera „misterele nelegiuirii”, care au fost ingropate adanc in genealogia noastra, prin urmarirea tiparelor de suferinta si pierdere si identificarea locurilor in care au loc atacurile demonice. Cartea aceasta descopera invoielile, acordurile care au fost facute cu Dusmanul si dezarmeaza argumentele folosite de Acuzatorul fratilor pentru a-si instrumenta cazul impotriva noastra.

Vinovatia, nu Dumnezeu, este cea care a adus acuzatii impotriva noastra si s-a folosit de tiparele judecatii demonice ca sa ne inghita binecuvantarile si sa ne distruga mostenirea dumnezeiasca.

Remediul pentru pacatul nostru nu sta in trairea unei vieti fara pacat, ci in Sangele varsat al Mielului lui Dumnezeu. Sangele lui Isus Hristos nu doar ca inlatura pacatul si efectele sale, ci ne ofera o cale de recuperare a binecuvantarilor pierdute, prin iertare, pocainta si marturisire.

„Un caz de justitie” clarifica modul cum sistemul de Dreptate Divina al lui Dumnezeu opereaza in Sala de judecata a Cerului, fapt care face posibil pentru noi trairea in libertatea pentru care Isus a murit ca sa ne-o ofere.

Marjorie Cole, fondatoare a programului „Life Recovery”, a lucrat timp de 30 de ani in consiliere si eliberare in calitate de invatatoare si consiliera. Are o diploma de master in Consiliere psihologica si dependenta de substante chimice. Fiind o excelenta invatatoare de studiu biblic si vorbitoare la conferinte, Marjorie a calatorit la nivel national si international si a ajutat mii de oameni sa aplice principiile biblice in vietile lor, aducandu-i la adevarul si libertatea noua in Hristos.

Mai multe informații
ISBN 978-606-8720-91-3
Editura Alfa Omega Publishing
Data aparitiei 14.11.2019
Numar de pagini 331
Tip coperta Brosata
Autor Marjorie Cole
Dimensiune [mm] 145 x 205
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol