Nick Vujicic @Cluj-Napoca

Nick Vujicic @Cluj-Napoca

Nick Vujicic – Romania
BT ARENA, Cluj Napoca
23 octombrie 2019, ora 19:00

CREDE   SPERA    IUBESTE

Dupa 7 ani in care SCRIPTUM a publicat in limba romana toate cartile scrise de Nick Vujicic, un autor care ne-a fascinat de cand l-am descoperit, avem oportunitatea sa te anuntam ca il vei putea intalni personal la Cluj Napoca, unde va sustine un discurs de exceptie

 

Va fi unul dintre cele mai motivationale evenimente ale anului din Romania. 

 

Biletele se gasesc aici: https://www.bilete.ro/nick-vujicic/

Organizatori:
Ez az a nap! 
Fundația Nu Renunt
IKE, Biserica Ekklesia
Believe
Peniel Romania


Nick Vujicic, un australian de origine sarba, este considerat in top 5 cei mai buni speakeri motivationali ai momentului si in data de 23 octombrie 2019 ora 19:00 ai ocazia sa il intalnesti la BT Arena, din Cluj-Napoca, unde avea un discurs ce va fi tradus in limbile romana si maghiara.

 

Nick abordeaza cu seninatate subiecte precum handicapul, speranta si credinta crestina pe care le imbina atat de bine incat, nu doar vorbele, ci si viata si cariera sa sunt o mare incurajare pentru cei care au ocazia sa-l vada si sa-l asculte.

 

Discursul lui Nick Vujicic iti poate schimba perspectiva asupra vietii si a modului in care te poti bucura de o viata plina de succes, indiferent de circumstante. Mesajul lui Nick este deosebit de puternic, intrucat el insusi este dovada vie ca, prin credinta, in viata poti fi de neoprit si ca singurele limite pe care le ai sunt cele pe care singur ti le impui.

 

Cand s-a nascut Nick Vujicic, in orasul Brisbane din Australia, in sala de nasteri s-a asternut linistea. Tatalui sau, prezent la nastere, i s-a oprit respiratia pentru cateva momente, iar medicul si asistentele au incremenit. Mama lui Nick isi auzea nou-nascutul plangand, dar se intreba unde e: nu putea sa creada ca aratarea fara maini si fara picioare este copilul ei! In primele zile de la nastere, niciun apropiat al familiei nu a indraznit sa le transmita parintilor felicitari si nimeni nu i-a trimis mamei macar un buchet de flori la spital.

Copilaria i-a fost marcata de rautatile colegilor, de neputinta de a-si face prieteni si de ignoranta oamenilor din jur, care i se adresau mereu ca unui copil retardat. In adolescenta a fost obligat sa invinga ironia usturatoare ale colegilor. A infruntat de cateva ori propriile idei de sinucidere si descurajare.

Modul in care iti privesti viata este prima cheie, spune Nick. Desi, cand ii vezi constitutia fizica te-ai putea ca un om lipsit de membre are un potential destul de limitat si ca nu are cum sa dobandeasca succesul de care se bucura un om „intreg”, totusi Nick poate sa inoate, sa joace golf, sa pescuiasca, sa scrie la calculator… sa fie un sot bun si cel mai bun tata pentru cei patru copiii ai sai.

Cum sa traiesti o viata fara limite?

 

Descopera secretul unei vieti pline de succes pe baza unei credinte in actiune si a unei dragoste fara limite, citind cartile lui Nick Vijicic pe care le gasesti la Editura Scriptum. Pentru cartile in limba maghiara va rugam sa ne contactati telefonic: 0359-412765

 

Viata fara limite

Adesea simtim ca viata este nedreapta. Greutatile si imprejurarile potrivnice ne pot face sa ne indoim de noi insine si ne aduc la disperare. Sfanta Scriptura insa ne invata sa consideram ca pe „o mare bucurie cand trecem prin felurite incercari”. Este o lectie pe care Nick Vujicic s-a luptat multi ani la rand sa o invete si careia in cele din urma i-a dat de capat.

De neoprit


Sa fii de neoprit presupune sa crezi si sa actionezi. Sa ai incredere in tine, in talentele tale si in scopul propus, dar, mai presus de toate, sa ai incredere in dragostea nemasurata a lui Dumnezeu si in planul Lui pentru viata ta.

Fii tare!

 Fara maini, fara picioare si fara aparare, Nick Vujicic a devenit la un moment dat tinta batjocurilor si a ajuns sa simta pe propria-i piele cum e sa fii ironizat si umilit: esti tulburat, simti un nod in stomac, visele iti sunt tulburate si nu intrezaresti nicio speranta la orizont. Dar Nick Vujicic a invatat un lucru important, acela ca nimeni nu-l poate obliga sa faca jocul celor rautaciosi – si nici tu nu poti fi obligat.

Dragoste fara limite

In Dragoste fara limite, Nick si Kanae povestesc despre modul aproape incredibil in care s-au cunoscut, s-au indragostit si apoi s-au luptat pentru a depasi scepticismul celor din jur cu privire la relatia lor.
Mai presus de toate, Dragoste fara limite este dovada clara ca atunci cand Cristos este in centrul unei relatii, dragostea adevarata triumfa, in pofida oricaror provocari.

Fii maini si picioare pentru Dumnezeu

Povestind deschis experiente de viata pe care nu le-a impartasit pana acum, Nick doreste sa-ti insufle pasiune si curaj, pentru ca si tu sa poti experimenta ce poate face Dumnezeu in tine si prin tine.