Biblia VS de studiu Andrews G

290,00 RON
Monedă
niciunul

Biblia sau Sfanta Scriptura se refera la Cuvantul lui Dumnezeu si cuprinde Vechiul Testament si Noul Testament. Este cea mai raspandita carte din lume; Cartea Recordurilor a desemnat Biblia cea mai bine vanduta carte din toate timpurile, cu peste 6 miliarde de copii vandute in toata lumea.

 Biblia de studiu are la baza lucrarea Biblia de studiu Andrews (Andrews Study Bible), la care s-au adaugat contributii teologice romanesti.

Detalii produs: 

 • traducerea Dumitru Cornilescu
 • editie revizuita
 • marime mare (73)
 • pagini usor galbui, text negru, 
 • coperta din piele, index de cautare
 • margini aurii
 • dimensiuni coperta: 170x240 mm, dimensiune pagina:160x230 mm
Contine urmatoarele materiale auxiliare: 

 • index tematic
 • plan de citire a Bibliei intr-un an
 • concordanta biblica 
 • 15 harti color.
În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 290 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Socotita ca hrana zilnica a sufletului, Biblia trebuie sa-si gaseasca un loc in fiecare casa. Daca ai deja o Biblie, achizitioneaza una pentru cineva care nu are. Cu siguranta aceasta nu este o cheltuiala, ci o buna investitie.
"Un crestin fara Biblie e cu adevarat ca o catana fara pusca, asemeni unui plugar fara plug si asemeni unui calator fara cale." — Preot Iosif Trifa

Biblia de studiu are la baza lucrarea Biblia de studiu Andrews (Andrews Study Bible), la care s-au adaugat contributii teologice romanesti.

Aspectul grafic al cartii

Designul si aranjarea in pagina a textului acestui volum urmaresc utilizarea, lecturarea si intelegerea lui cu usurinta. Designul are urmatoarele caracteristici:

Aranjarea textului pe doua coloane: Textul biblic apare in partea superioara a paginii, dispus pe doua coloane. Lungimea coloanelor variaza de la o pagina la alta, in functie de continutul notelor de studiu, care sunt prezentate in subsolul paginii, tot pe doua coloane, si sunt delimitate clar de textul biblic.

Formatul paragrafului si al versetului: Textul biblic este organizat dupa o anumita structura a paragrafului, stabilita de cercetatorii biblici impreuna cu editorii, in scopul tratarii unui grup de versete impreuna, ca o idee coerenta – aceasta constituind unitatea de baza a unui text sau a unei idei mai ample. Numarul versetelor este mentinut si apare notat in interiorul paragrafului. Structura aceasta il ajuta pe cititor sa surprinda semnificatia pasajului din Scriptura studiat si sa recunoasca totusi valoarea traditionala a numerotarii versetelor. Numarul versetelor este usor de identificat, deoarece sunt scrise in format exponent, cu caractere bold.

Titlurile sectiunilor si notarea pasajelor paralele: Pentru a ajuta la recunoasterea intreruperilor normale ce intervin in exprimarea ideilor sau a descrierii evenimentului, cercetatorii biblici si editorii au adaugat titluri de sectiune pentru identificarea continutului pasajului respectiv. Imediat sub unele titluri de sectiune, se afla trimiteri la pasajele din Scriptura cu un continut similar. Multe dintre trimiterile la pasaje paralele se vor gasi in evangheliile dupa Matei, Marcu, Luca si Ioan. Titlurile si notarile sunt preluate din Biblia de studiu Andrews si nu din versiunea Cornilescu.

Culoarea textului: Textul biblic si cea mai mare parte a continutului notelor de studiu sunt scrise cu negru. Totusi, pentru facilitare si din motive estetice, unele elemente de pe pagina au fost tiparite in diferite nuante de albastru. Printre aceste elemente se numara: titlurile sectiunilor, numerele capitolelor, unele elemente de grafica si anumite cuvinte-cheie din notele de studiu, despre care oferim detalii mai jos. Niciunul dintre aceste elemente, nici elementele de design si nici continutul titlurilor, nu fac parte din textul biblic.

Coloana centrala cu trimiteri: Biblia de studiu include un sistem bogat de trimiteri (referinte la alte texte biblice) intr-o singura coloana centrala. Trimiterile contin de regula unul sau mai multe versete biblice in care apare acelasi cuvant, utilizat in mod similar, sau in care este exprimata o idee similara. Sistemul de trimiteri nu este exhaustiv si a fost preluat din versiunea Dumitru Cornilescu clasica.

» La cerere, putem decoperta aceasta Biblie si sa ii refacem manual o coperta din piele naturala, dupa preferintele tale. Pentru mai multe detalii, click aici.

» Ai o Biblie veche, tii foarte mult la ea si doresti sa o repari? Nicio problema. Iti oferim servicii de legatorie. Putem realiza manual o noua coperta din piele naturala, asa cum iti place tie. Pentru mai multe detalii, click aici.

Mai multe informații
Traducerea VDC (Dumitru Cornilescu)
Accesorii cu trimiteri
Marginea auriu
Coperta piele, moale/flexibila
Limba romana
Editura Viata si Sanatate
ISBN 9786069275689
Data aparitiei 6 oct. 2014
Numar de pagini 1968
Dimensiune [mm] 165x233
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol