O clipa de extaz

Autor
Walter & Ingrid Trobisch
10,00 RON
Monedă
niciunul

Studiul asupra comportamentului sexual condus de Institutul Kinsey din SUA in urma cu peste 50 de ani a dezvaluit ca 92% dintre barbati si 62% dintre femei se masturbau. Pentru majoritatea oamenilor, masturbarea produce un sentiment de vinovatie de care nu pot scapa. Este, cum o numeste dr. John White  un „iad privat” din care ar dori sa scape, dar nu stiu cum sau nu pot.


Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
SKU
0960
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Studiul asupra comportamentului sexual condus de Institutul Kinsey din SUA in urma cu peste 50 de ani (probabil cel mai mare studiu de aceasta natura facut vreodata) a dezvaluit ca 92% dintre barbati si 62% dintre femei se masturbau. Studiile ulterioare au aratat cifre apropiate sau chiar mai ridicate. Revolutia sexuala a spulberat prejudecatile si in acest domeniu, demonstrand ca bolile cu care erau speriati oamenii in trecut nu au nici o legatura cu masturbarea. Si, cu toate acestea, foarte putin dintre cei ce o practica se simt impacati. Pentru majoritatea (87% dupa unele rapoarte), ea produce un sentiment de vinovatie de care nu pot scapa. Este, cum o numeste dr. John White (autorul cartilor Lupta si Oglinda deformata) un „iad privat” din care ar dori sa scape, dar nu stiu cum sau nu pot.

Intr-un domeniu atat de controversat si de delicat in acelasi timp, Ingrid si Walter Trobisch pasesc cu sensibilitate si intelepciune, evitand capcanele legaliste pe de o parte, si pe cele ale rationalizarii si justificarii oricarui comportament, pe de alta parte. Prin intermediul unei corespondente reale cu o fata prinsa in aceasta zbatere, cititorul simte cum cartea prinde viata si realizeaza ca nu este singur in framantarile si deznadejdea lui si ca exista speranta. Pentru toti oamenii cazuti in cursa infrangerii si disperarii, fie ei barbati sau femei, adolescenti sau adulti, cat si pentru toti consilierii si parintii crestini, aceasta carte se va dovedi un ajutor nepretuit.

Walter Trobisch a fost pastor luteran si misionar, autor a numeroase carti publicate in foarte multe limbi, pe toate continentele. Dupa casatoria cu Ingrid, in 1952, au plecat impreuna ca misionari in Camerun (1953-63). Au predat impreuna cursuri despre casatorie in tarile Lumii a Treia (1963-69), iar din 1969 au desfasurat o intensa munca de consiliere maritala si au fost invitati ca vorbitori la numeroase conferinte internationale.

CUPRINS

PREFATA – un dialog cu cititorul
CORESPONDENTA CU ILONA
POSTFATA – un dialog cu cititorul
ANEXA I – Povestea tigrului
ANEXA II – Libertatea sexuala

Mai multe informații
ISBN 978-973-8812-22-2
Editura Discipolul
Data aparitiei 02.05.2011
Numar de pagini 120
Tip coperta softcover
Autor Walter & Ingrid Trobisch
Dimensiune [mm] 105 x 175
Limba Nu
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO clipa de extaz
Ratingul tău

Attachments

Gol