Plictisit in epoca divertismentului

40,00 RON
Monedă
Peste 60 bucati cumparate.
niciunul

Cu toate ca avem astazi sute de posibilitati de a ne distra – jocuri video, acces la internet, CD-uri, DVD-uri, MP3 playere, cluburi, evenimente sportive, megamalluri, cinematografe, teatre, chiar si jucarii robotizate – ne luptam cu o perfida boala, o epidemie de plictiseala. 

În stoc
  • Cumpără 10 buc cu 36,80 RON /buc și economisești  8%
  • Cumpără 50 buc cu 30,80 RON /buc și economisești  23%
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 40 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Cu toate ca avem astazi sute de posibilitati de a ne distra – jocuri video, acces la internet, CD-uri, DVD-uri, MP3 playere, cluburi, evenimente sportive, megamalluri, cinematografe, teatre, chiar si jucarii robotizate – ne luptam cu o perfida boala, o epidemie de plictiseala.
Intrigat de aceasta „moarte a sufletului“, Richard Winter – pe baza ultimelor studii in domeniile fiziologic si psihologic ce au ca scop analiza naturii, cauzelor si efectelor plictiselii – examineaza de ce unii oameni au tendinta sa fie mai plictisiti decat altii, ce se ascunde in spatele indiferentei tinerilor si a faptului ca isi pierd telul, cum se explica atractia pentru sporturile extreme, de ce reclamele propaga apatia si care este legatura dintre plictiseala si dependenta de violenta si pornografie.
Winter nu se rezuma la o simpla descriere si analiza rece, ci ofera si modalitati pragmatice de contracarare a plictiselii printr-o traire cu pasiune.

„Intr-o lume in care navigatorii pe internet cauta o diversi¬une pentru a scapa de existenta lor plictisitoare, Richard Winter ofera pe langa un diagnostic scrupulos al acestei boli debilitante si un tratament pe masura. Citeste aceasta carte, este un bun pansament pentru suflet.“
James W. Sire, autorul cartii Universul de langa noi.

Richard Winter, s-a nascut in Anglia si a profesat ca medic psihiatru in Bristol. Actualmente este profesor asociat de teo­logie aplicata la Convenant Seminary, St. Louis, Missouri, SUA. Este vorbitor apreciat in conferinte pe tema depresiei, plictiselii si aspectelor etice in ingineria genetica. Este, de asemenea, autorul cartilor: The Roots of Sorrow: Reflections on Depression and Hope si Choose Life: A Christian Perspective on Abortion and Embryo Experimentation.

Mai multe informații
ISBN 9789731813370
Editura Scriptum
Data aparitiei 3 mai 2011
Numar de pagini 200
Tip coperta softcover
Autor Richard Winter
Dimensiune [mm] 145 x 205
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...
CUMPARAT DESEORI IMPREUNA CU...