Puterea predicarii

Autor
John Stott
60,00 RON
Monedă
niciunul

• Puterea predicarii este o invitatie la redescoperirea gloriei si responsabilitatii proclamarii Cuvintului intr-o lume in care predicarea risca sa devina o traditie desueta. Stott isi construieste materialul logic si convingator, pornind de la reperele istorice ale predicarii biblice, prezentind apoi fundamentele teologice esentiale pentru aceasta slujba crestina.

El discuta apoi pe larg datoria esentiala a predicatorilor de a fi relevanti pentru lumea moderna in care traim, detaliaza chemarea imperioasa la studiu si ce presupune ea si ofera o intelegere adecvata a etapelor obligatorii de pregatire a unei predici. Cartea nu se putea incheia fara a include si discutarea trasaturilor indispensabile ale caracterului unui predicator eficace si provocarea de a imbina umilinta cu indrazneala.


Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
SKU
1221
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 60 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

—Autor:

 J. R. W. Stott, cunoscut in tara noastra prin comentariile epistolelor Galateni, 2 Timotei, Romani (publicate in limba romana de Editura LOGOS) si prin cartea Sa intelegem Biblia (RomAF/LOGOS). John Stott a fost ordinat in Biserica Anglicana in 1945, dupa care a slujit in Biserica All Souls, Langham Place din Londra ca ajutor de paroh (1945-50), ca paroh (1950-75), iar din 1975 ca paroh emerit. A fost numit Capelan al Reginei (1959-1991) si Capelan Suplimentar in 1991. Incepind cu anul 1970 John Stott face numeroase calatorii in alte tari, in special din Lumea a Treia, in calitate de vorbitor la seminarii pentru pastori si la conferinte studentesti. John Stott este fondatorul si presedintele onorific al Institutului pentru Crestinism din Londra. Este autorul a peste patruzeci de carti, dintre care amintim Esentialul crestinismului, Sa intelegem Biblia, Crucea lui Cristos si Crestinul contemporan.

—Subiect: Gloria si responsabilitatea slujbei de predicator in lumea contemporana.

—Rezumat:

Cred cu tarie ca predicarea trebuie sa ofere o punte intre lumea biblica si lumea moderna. [...] Cred cu adevarat in predicare si consider ca nimic nu are puterea de a reda sanatatea si vitalitatea bisericii, pentru a-i conduce pe membrii ei la maturitate in Hristos, decit o reintoarcere la predicarea autentica, biblica si contemporana  afirma John Stott in aceasta carte.

• Puterea predicarii este o invitatie la redescoperirea gloriei si responsabilitatii proclamarii Cuvintului intr-o lume in care predicarea risca sa devina o traditie desueta. Stott isi construieste materialul logic si convingator, pornind de la reperele istorice ale predicarii biblice, prezentind apoi fundamentele teologice esentiale pentru aceasta slujba crestina. El discuta apoi pe larg datoria esentiala a predicatorilor de a fi relevanti pentru lumea moderna in care traim, detaliaza chemarea imperioasa la studiu si ce presupune ea si ofera o intelegere adecvata a etapelor obligatorii de pregatire a unei predici. Cartea nu se putea incheia fara a include si discutarea trasaturilor indispensabile ale caracterului unui predicator eficace si provocarea de a imbina umilinta cu indrazneala.

In Puterea predicarii John Stott reuseste sa stirneasca in cititor dorinia de a se angaja cu sirguinta in aceasta slujba mareata si de a-si implini chemarea cu bucurie si zel.

 

Mai multe informații
ISBN 978-973-9212-66-2
Editura Logos
Data aparitiei 18.09.2009
Numar de pagini 320
Tip coperta hardcover
Autor John Stott
Dimensiune [mm] 165x235
Limba Nu
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPuterea predicarii
Ratingul tău

Attachments

Gol