Ann Voskamp - impresii dupa conferinta

Ann Voskamp - impresii dupa conferinta

Dupa cum am anuntat anterior, Editura Scriptum a participat recent la conferinta cu Ann Voskamp de la Cluj, unde am lansat cea mai recenta carte a ei. A fost un eveniment de exceptie, cele aproximativ 1300 de persoane prezente au avut parte de sesiuni deosebite sustinute de Ann, intr-un cadru frumos si elegant oferit de organizatori. Standul Scriptum a avut o prezenta remarcabila, cu un decor special, realizat in conceptul temei si al simbolurilor adesea abordate de Ann, fiind în mod special apreciat de cei prezenti. La finalul conferintei, Ann a oferit peste 1000 de autografe celor doritori, petrecand un timp indelungat cu cititorii.

Cea mai ceruta carte in eveniment a fost, dupa cum era de asteptat, noutatea editoriala lansata cu aceasta ocazie, Calea implinirii, publicata de Scriptum, a carei calitate si eleganta grafica a fost confirmata chiar de autoare.

Daca nu ai fost la eveniment, poti sa iti cumperi cartea de la Libraria Scriptum, aici.

Daca ti-ai fi dorit cartea cu autograf, dar nu ai fost acolo sau coada era prea mare ca sa astepti, inca nu e tarziu, ti-am pregatit o surpriza care o vom dezvalui maine, asa ca stai pe aproape.

Pana atunci, poti sa te bucuri de cateva imagini surprinse la eveniment. Multumim Corina Sandor-Martin pentru imagini.