Imblanzitorii de pagini la Scriptum

Imblanzitorii de pagini la Scriptum

Libraria Scriptum și Imblanzitorii de pagini
ii invita pe toti copiii – cu mic, cu mare – la o calatorie de poveste.

Copilaria este o lume de poveste, e ca o tara a viselor in care cantecul si povestile sunt nemuritoare. Copiii au felul lor de a vedea lumea si sunt singurii carora nu le este frica de viitor, ci il zidesc pe visuri. Iar povestile si basmele in care binele invinge raul fac parte din realitatea lor. Toate gandurile marete, toate inventiile cu adevarat importante au izvorat candva din sufletul unui copil care a visat.
De aceea, Scriptum isi doreste sa indrepte visurile lor spre ceva frumos si plin de semnificatie, ajutandu-i pe copii sa descopere frumusetea unei carti, invatandu-i sa o stranga la piept ca pe un dar, ea va fi un dar pentru o viata, o vesnica incantare, o dulce provocare pentru minte si inima, o treapta care-i va duce in sus!

Cum ajungem să iubim cărțile? Cunoscându-le!

Aducandu-i pe copii in compania cartilor e un mare castig. Asezandu-le o carte buna in mana, le oferim un dar... pentru o viata.

Participarea la eveniment este gratuita si se desfasoara in fiecare seara de miercuri, la aceeasi ora,17.30 – 18.30, sub indrumarea Ioanei Blaga, autor de carte pentru copii.

Participa si tu! Avem de fiecare data surprize dragute ... si dulci pentru tine. Te asteptam cu mare drag sa ducem povestea mai departe!

Nu uita

Imblanzitorii de pagini
@Libraria Scriptum
#Miercuri 17.30-18.30
&Ioana Blaga